Új hozzászólás Aktív témák

  • Chrystall

    senior tag

    válasz maxika2004 #4010 üzenetére

    Figyu már? Megnézted a tesztvideót egyáltalán?

    És azt is pontosítsuk már, hogy melyik szintéren mozgunk, az 50 ezresen, vagy a 200 ezresen. Mert ami 200 körül rossz, az 50 ezren nem biztos. Én nem mondtam olyat, hogy a kamera este használhatatlan lenne, szóval ne tegyünk már úgy, hogy ez az S10, mint egy 50-60 ezres kamera, este felejthető.

    Ennyi erővel amúgy én is modnhatnám a Panasonic V700-ra, hogy rossz az esti felvétele, még manuálisan beállítva is, mint volt Canon HF M406 tulaj, mert ahhoz képest meg minden kamera rossz este ezen a szinten. Sőt, egy Canon Eos C300-hoz képest az összes kamera borzalmasan rosszul vesz este.

    Szóval pontosítanék:

    - Samu S10: Autó módban túl nagy a Shutter beállítása, így sokszor szaggat a felvétel, és túl nagy a rekesz is az adott ISO értékhez képest, ha manuálisan korrigálod, jó lesz a felvétel, nem szaggat, nem zajos, de még kellően fényes. 100 alatti cuccokhoz képest jobb az esti felvétel, 100 fölött vannak riválisai.

    Nem ritka kameráknál, hogy Autó módban nem tökéletes mindig a felvétel. Vagy esetleg neked ez új lenne? Ja, akkor most felhívnám rá a figyelmed, hogy van több olyan kamera, amin nem az Autó mód a felvétel alfája és omegája.

    Az meg a kommented komolyságát minősíti, ha a névből egy betűn lovagolsz. :K

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák