Új hozzászólás Aktív témák

  • attiati

    veterán

    válasz Psychonaut #8480 üzenetére

    Fogalmam nincs. Tesztnél mindig akkor érzi az ember biztonságban magát, ha a megoldólap visszaigazolja. De szerintem kifejezetten nehéz volt, vagy csak túlzottan izgultam, vagy még túl az elején voltunk, és nem jöttem bele. Ennek kellett volna a legjobban mennie. A vége felé már 85%-os eredményeket értem el ebből a részfeladatból, ott meg totál bajban voltam több helyen is.
    A szövegkiegészítős-mondatbeírós résznél ugye ha rossz az egyik válasz, akkor valószínűleg rossz vele együtt egy másik is, nem is beszélve, ha kettő rossz :) (és mindegyik dupla pontért megy). Úgyhogy szerintem ott elég könnyen össze lehet hozni egy mindent vagy semmit.
    A levél és a fordítás meg tök szubjektív, attól függ, ki javítja.

    A levél témája elég kötetlen volt. Barát szülinapi megajándékozásához kellett tippeket adni egy másik barátnak. De ez volt az első levelem, amit megírtam :) Gondoltam ezt úgyse lehet nagyon gyakorolni.

    Mindenesetre nem örültem, hogy voltak ott emberek, akik már nem először mentek. És elég sok lepontozós sztorit meséltek. Fordításnál a nem megfelelő szó miatt pontlevonás. Levélnél a ronda írás miatt a "was"-okat "wos"-nak vették, és 35-ből 4 pont.
    A felügyelő tanárt kérdeztem vizsga után, és azt mondta, ez volt a 4. vizsgaalkalom náluk, és a vizsgázóknak kb 40%-a megy át. Ő sem értette, hogy miért ilyen rossz az eredmény. Majd meglátjuk, a nyelvtani rész miatt nagyon csalódott vagyok, mert sok helyen 50-50%-al tippeltem.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák