Hirdetés
- Mortal Kombat 1: Khaos Reigns - Így harcol Ghostface
- PlayStation 5 Pro teszt
- Diablo IV
- Call of Duty: Black Ops 6
- Bestbuy játékok
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- EAFC 25
- PlayStation 5
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
-
GAMEPOD.hu
Üdv minden érdeklődőnek.
Ebben a topicban várok mindenkit, aki zenelejátszót szeretne építeni, összerakni, a magas hanghűség figyelembe vételével.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mickeyratt74
újonc
válasz #92251648 #4947 üzenetére
Igen, köszönöm, ezt tettem, csak így meg kell őrizni az eredeti ISO formátumot is, mert a kicsomagolás után minden track külön fájlba kerül és úgy olvastam, hogy ez probléma lehet a gapless műsoranyagoknál. (tehát dupla méretű háttértár szükséges ehhez a megoldáshoz)
-
Panthera
őstag
válasz #92251648 #5056 üzenetére
Eddig nekem is pendrive-ról ment live módban, de mivel használom már egy ideje, a kényelem miatt gondoltam feltelepítem. A Win10-es SSD-n felszabadítottam neki helyet, de végül nem mertem kapásból oda tenni. Így a laptop gyári SD foglalatába tettem egy kártyát. Szerintem a boot beállításokat a telepítés során jól x-eltem be (néztem a leírást is), de most az a baj, hogy egyáltalán nem tudom kiválasztani.
3 partíció jött létre, abból egyet látok Windows 10 alatt (valami kis méretű "EFI" nevű).
Valószínű ez lenne a megoldás, de nem tudom a mikéntjét:"9.1 BIOS boot loaders
The GRUB installation to the Master Boot Record (MBR) of the drive is done only when Daphile installation uses automatic partitioning and user has selected the BIOS boot loader option. However Daphile installs always the GRUB boot loader into the DaphileBoot partition and you can manually confiure your main boot loader to chain load the GRUB from DaphileBoot partition. For example if your main boot loader is also GRUB, then the menu entry to start Daphile from DaphileBoot partition would be something like this:menuentry "Daphile" {
insmod chain
insmod ext2
set root=(hd1,3) # 2nd HDD, 3rd partition
chainloader +1
}
It's not recommended to confiure external boot loader by directly using the Daphile kernel and initramfs. Daphile version upgrade updates only its own boot loader confiuration in DaphileBoot partition and you would have to update the external boot loader confiuration manually on every update if you are not using the “chainloader” configuration."[ Szerkesztve ]
-
Tothg86
tag
válasz #92251648 #5088 üzenetére
Nos, igazán lecsupaszítva az a kérdés, hogy mivel jövök ki olcsóbban, hatékonyabban. A PC optimalizálásával, vagy egy egyéb szerkezettel.
Maga a hűtésnek is van akusztikai zaja, bár passzívan is elmenne idle-ben a procihűtő. De a VGA nem fan stoppos, arra is költeni kellene, a tápból füllel hallható coil whine jön terhelés alatt. Ezek voltak az akusztikai zajok. Elektronikus zaj is van bőven, mert a hangszórókban is jelen van egy "összetettnek" tűnő zaj. Van HDD is a gépben. -
Tothg86
tag
válasz #92251648 #5090 üzenetére
A cél most egy elfogadható belépő szintű rendszer. A leggyengébb láncszem most a forrás úgy érzem. Ár/érték arány most a fontos, az asztali PC audio célú optimalizálása helyett most nekem biztos más a megfelelő. Nem tudom milyen utat fog a hifi az életemben bejárni még.
Új hozzászólás Aktív témák
- S24 Ultra 512GB (Sárga)
- Intel Core i9 14900K OEM / 36 hónap jótállás /27%-os ÁFÁ-s számlával/HATALMAS AKCIÓ KÉSZLET ELEJÉIG
- Lenovo / Dell / HP laptop, notebook töltő, adapter OUTLET
- 4K Core I5 12400F GamerRPC 6X4.0GHz 32Gb DDR4 3200MHZ 512 SSD RTX 3060 12GB DDR6 2 Év Gari
- 27GR95QE-B OLED Törött Monitor eladó Minden gyári tartozékával gyári dobozában
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest