Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
YouTube kisokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
Soma01
veterán
Sziasztok!
Most szerettem volna feltölteni először videót, de azt az üzenetet kaptam, hogy túl hosszú a videó. Mi lehet a gond? Kb. 250 MB méretű és 45 peres az anyag. Volt már, hogy linket is kaptam hozzá, de mégsem sikerült. A telefonos azonosítást megcsináltam már. Vagy kell vele várni pár órát, hogy érvénybe lépjen? Amúgy a feldolgozás végén 95%-nál írj a ki amúgy.
[ Szerkesztve ]
-
Soma01
veterán
Sikerült. Tényleg nem kellett sokat várni.
Az általam feltöltött zenék tulajdonjoga nem az enyém, és ez az "üzenet" van a jogi fülön:
"2 szerzői jogi követelés érkezett videódra.
MEGTEKINTÉSI KORLÁTOZÁSOK: Nincs
BEVÉTELSZERZÉS: Igénylő általi bevételszerzésHa elfogadod ezeket a feltételeket, nincs további tennivalód.
További tudnivalók..."Ez annyit jelent, hogy maradhat fent, csak én ne várjak érte semmi bevételt? Nem is vártam bevételt utána. A lényeg, hogy maradhat és büntetésem se lesz? Mert nekem csak ez a lényeg.
Új hozzászólás Aktív témák
- BONTATLAN SAMSUNG ZFlip6 világoskék 512GB/12GB, HIVATALOS 3 ÉV GAROS, ÜZLETBŐL,
- Dell Latitude 5289 2in1, 12,5"FHD Érintőkijelző, I5-7300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10, Számla,
- Apple Watch S10 ESIM 46mm Jet Black ML
- ROG Zephyrus G14 GA401QM 14" QHD IPS Ryzen 9 5900HS RTX 3060 16GB 512GB magyar vbill gar
- SAPPHIRE NITRO+ RX 5700 XT 8G GDDR6
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest