Új hozzászólás Aktív témák

  • ledgeri

    nagyúr

    válasz Narxis #9991 üzenetére

    US only... Sponsorblock -már előre merem mondani,hogy- jobban tudja... machine-learning alapú...
    De továbbra sem "belépek, és másik dolog látszik mint aminek kéne" kategóriájú különbségekről van szó. (Nem is Tos alapú, és nem is "garantáltan jobb élmény")

    #9993 rothfb Miben használod te legálisabban a youtube-ot, mint emberünk, akinek egy hsz.-e szerepel a témában és arról panaszkodik, hogy belépve nem azt látja amit szeretne? Mi utal arra, hogy ő biztos, hogy illegálisan használja? Mi utal számodra arra, hogy ő appot használ, vagy pont "nem gyárit", és nem a weboldalt? Mi mondja neked, hogy neki biztos nincs prémiuma? Kiemelve kérdem: miért biztosabb, hogy hasonló dolog -csak youtube prémium meglétével- megoldódna/nem jönne elő/nem jöhetne elő?
    Egy vastömbre is rá lehet írni, hogy glutén mentes, de attól akinek a rozsdásodását kell megoldani nem lesz előrébb, így ez az infó IS irreleváns.

    // #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //

Új hozzászólás Aktív témák