Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Energiaital topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz nagysandor79 #52052 üzenetére
Nem tudok róla.
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
ToBeY
nagyúr
Vettem egy xixo kólát mert 60ft volt,egynek elmegy,bár nem vagyok egy "cola fan"...
[ Szerkesztve ]
-
sensejke
aktív tag
válasz szekra #52000 üzenetére
Remélem nem lesz benne tutti. A hell ott rontja el, hogy mindig tesz minden új ízbe és elnyomja a többit. Nem is értem minek gyártanak limited ízeket, ha nincs más íze a tuttin kívül? Az új ízekben nincs más csak az alap íz
ID: sensejkehun / steam: http://steamcommunity.com/id/Eeeyore
-
szekra
Topikgazda
Megkostoltam eper-kiwis Hell-t. Te jo eg milyen szornyu. Mint a regi gyerek fogkremek.
-
koshmar
addikt
2 éve volt ilyen gond, hogy összesen négy darabot tudtam venni, és utána elfogyott köv. nyárig.
Tavalyelőtt és tavaly már úgy volt, hogy mikor először megjelent, vagy 10-12 tálca volt egymás hegyén-hátán (és volt is hónapokig).
[ Szerkesztve ]
Egy medvével nehéz beszélgetni, mert gyakran félbeszakit..
-
-
törölt tag
Kezembe akadt egy itthon vásárolt maszek boltból talán szlovák import Fanta narancs és meglepődve láttam, hogy ebbe 10 gramm cukor van, nálunk már talán egy éve fele édesítőszer. Ezek szerint a Coca nem globálisan szedegeti a cukrot, hanem csak az erre érzékeny országokból. Fasza...
-
törölt tag
válasz szekra #52083 üzenetére
A cukor is adóztatva van? Nem tudtam róla, mert ez az agyonédesítőszerezett agyhalál nálunk pár éve jelentkezett csak, az az idétlen törvény meg 2011-es. Ez a rengeteg édesítőszer vajon mind ennek számlájára írható? Kajak mondom egy átlag boltba bemegyek és a löttyök háromnegyedében édesítőszer is van.
Az idén már annyira felcseszett, hogy csináltam magamnak bodzaszörpöt házit. Kicsit sok lett bele a citromfű/citrom és kevés a cukor, de nem baj végül is. -
szekra
Topikgazda
[link] Akár napi 25 csésze kávé sem árthat a szívnek
-
SidCorky
őstag
Na szuper, kíváncsi leszek. A héten benyomjuk rituális keretek között.
Őszintén szólva nem tudom mennyi volt, nem is figyeltem, szerintem 2-300 forint körül lehet.
ASUS ROG Zephyrus G14 2024 // Ryzen 5 3600 // GTX 1660 Ti // iPhone 14 Pro // iPad Pro M2 // Fujifilm X-T30 II
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz szekra #52095 üzenetére
Mitől energiaital egy kávé? Hogy van benne koffein? Attól még kávé... Az, hogy a Hell ráírta, hogy "Energy" attól még nem lesz energiaital egy kávé. Ezek olyanok lesznek, mint egy dobozos Starbucks kávé.
Szerintem azok nem energiaitalok. A Java sem energiaital... Monster kávé, attól, mert a Monstert mindenki inkább az energiaitaljairól ismeri, attól még nem lesz a Java energiaital. (Ha van benne taurin a koffein mellett, akkor még talán oké energiaital, de a Hellben 90%, hogy nem lesz.)Az, hogy ki gyártja teljesen irreleváns, az csak egy brand.
Meggyőzhető vagyok, de ész érvekkel, attól, mert rá van írva, hogy Energy, még nem energiaital.
[ Szerkesztve ]
-
koshmar
addikt
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz koshmar #52098 üzenetére
Hát a Coca Zero még iható is, a Max szerintem valami iszonyatosan édesítőszeres, még az ízesítettek is.
szekra
Senki nem foglalkozik az OFF-fal sőt, van aki azt sem tudja mi értelme, csak a színe más, szóval felőlem maradhat ON-ban. Viszont érvet, hogy mitől energiaital a kávé, még nem írt senki, erre azért kíváncsi vagyok.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest