Új hozzászólás Aktív témák

  • Ventur@

    senior tag

    válasz szekra #47135 üzenetére

    Íme: Damjanich 31. Ez a kis vegyes bolt. Mondjuk ne nagy táskával menj be, mert koppra van pakolva állandóan. Alig lehet a sorok között elférni :D . Ha bemész, akkor jobbra rögtön az első sor vége. Utolsó polcokon vannak az UK import italok. 200-300 ár között mozognak. Illetve itt a sor végén a hűtőben e-drinkek és balra mellette a polcon szintén. De most csak a Tankcsapdást találtam, mint egyedit. A többi a szokásos hazai felhozatal volt :) .

    (#47134) ECHO2235: Igen, azt utólag hazafelé vettem észre én is a vonaton ülve, hogy ez nem lesz egy egyszerű cucc, de hát hétvégén WEC Le Mans, szóval kell az erő és éberség :D . De ezt tetszik, hogy azt írtad, a legfinomabb R*, amit valaha ittál, mert eddig egyben sem csalódtam még :) . Várom a hétvégét :D .

    Ui: Még egy dolog, hogy nagyon gyenge volt most a Monster felhozatal a Tej és Pékárúban :F . Egy sor Monster volt, abból is 5 fajta Rehab és egy Ultra Citron sor és ennyi. R*-ból volt viszont vagy 10 fajta is. Pedig mikor tavaly voltam, a hűtő fele csak Monster volt, de nem tudom hány fajta. A kis dobozostól elkezdve a big big can-ig minden volt. Most meg.... :O

    [ Szerkesztve ]

    Steam: m3h4n1k | Battlelog: m3dm4n | Uplay: m3h4n1k

Új hozzászólás Aktív témák