Új hozzászólás Aktív témák

  • tlala

    addikt

    válasz beg #4260 üzenetére

    Nagyon örülök, hogy neked kávét szürcsölve, ilyen egyszerűen sikerült.
    De ugyanakkor megalázó és fájdalmasan bántó is a soraidat olvasni.
    Hidd el, hogy DroidMester meg én, meg világszerte több ezer ember sem vagyunk idióták, akik nem képesek a fejlesztői beállításokat megtenni, vagy megkerestetni és összerendelni a telefonjukat a MiCloudban. Régóta van Mi accountom, és ezt a Kate telefonomat is az elsők között vettem meg a topicban. Teljesen hivatalosan megkértem a bl nyitást szeptember elején, hónapokon át próbálkoztam a nyitással, éjszakákon át nemzetközi fórumokat bújtam, hogy mi lehet a hiba. Írtam a xiaomi-nak, hogy bajban vagyok, segítsenek nekem, mint vásárlójuknak.
    Válaszra sem méltattak.
    Számomra ez több mint "macerás", ahogy te fogalmaztál, és sem az én műszaki tehetségemen, sem a vásárlói lojalitásomon (hivatalos út betartása) nem múlt. "Ajándék" illetve "segítség" gyanánt hirtelen megvonták a nyitási jogomat, ahogy sok száz embernek világszerte, ahogy a fórumokban olvasom - szóval már próbálkozni sem tudnék.
    Szintén a nemzetközi fórumokon lehet arról olvasni, hogy mennyire trehányan tartják karban azokat a xiaomi szervereket, ahol a jogosultságokat tárolják, hogy megírják sms-ben a jogot, de elfelejtik beállítani a szervereken, ahol az account adatainkat tárolják, hogy ad hoc törlik emberek már korábban jogszerűen megkért és megadott nyitási jogát, stb.

    Szóval hiába relatíve olcsón vásároltam a készüléket, fenntartom a határozott véleményemet, hogy az ilyen cég trehány és szemét munkát végez, és igenis cserben hagyja az ő hibájukból elégtelen szolgáltatással küzdő vásárlóit, hiszen én betartottam a weboldalukon a hivatalos nyitásról írt minden feltételüket (100%-osra megadtam minden kért személyes adatomat az accountomhoz, stb.) - és anno abban a reményben vásároltam meg a készüléküket, hogy ők is be fogják tartani a másik oldali ígéreteiket.
    Nem így történt.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák