Új hozzászólás Aktív témák

  • Csiszi.G.

    csendes újonc

    Sziasztok!

    Schawo ajánlatára itt újra felteszem a kérdéseimet a pénteken vásárolt Redmi Note 3 SE 3GB/32GB készülékemmel kapcsolatban.
    Mivel nekem ez az első kínai telcsim, vannak számomra érthetetlen dolgok amiben a segítségeteket szeretném kérni! A készüléket egyébként az Extrem Digitálnál vettem, tehát jogtisztán, Android 6.0-val és MIUI 8-al!
    Úgy kezdődött, hogy a SIM kártyámat nem akarta felismerni a teló. Ez sokadik próbálkozásra és több kártya behelyezése után végül is nagy nehezen összejött! - Mondjuk meg nem mondom már hol, de vhol a menüben találtam egy olyat, ahol most is azt írja, hogy nincs benne SIM vagy a SIM nincs regisztrálva! Ezt nem igazán értem, hiszen van hálózati jel és tudok is telefonálni!
    A másik dolog, hogy még az első lépések között amikor kérte a billentyűzet kiválasztását, ott beállítottam alapértelmezettnek a SwiftKey billentyűzetet, de valami miatt egyszer csak gondol egyet és automatikusan átvált a Google billentyűzetére! Ezt nem lehetne vhogy kiiktatni?
    A harmadik, hogy én a gmailből szinkronizált névjegyeket használom és nálam rengeteg névhez hozzá van rendelve több telefonszám is, külön-külön címkézgetve! A címkéket rendben kezeli is, de nem találtam pl. olyan opciót, ahol kitudnám választani és ezzel beállíthatnék egy-egy névhez alapértelmezett számot! Ezt hol lehetne beállítani?
    A névjegyeknél maradva azt sem értem, hogy miért van az, hogy vkinél szépen rendesen nagy képet jelenít meg, másnál pedig csak egy kis körben mutatja a profilképet?
    Aztán van még egy olyan gondom is, hogy ugyebár a kamera gyors eléréséhez be lehet állítani a "hangerő le" gombot, amit ha kétszer egymás után lenyomunk, a kamerának meg kéne jelennie! Na, nálam ez nem működik vmi miatt, hiába kapcsoltam be a menüben! Ez mitől lehet?
    Ugyan lenne még egy csomó más kérdésem is, de most egyenlőre ennyi elég lesz! :-D

    Köszi előre is a válaszaitokat és szép napot Mindenkinek! :-)

Új hozzászólás Aktív témák