Új hozzászólás Aktív témák

  • Canonfan

    senior tag

    Sziasztok!

    Sajnos nekem még várnom kell jövő hét elejéig hogy csatlakozzak a klubhoz, remélem addig még kitart a készlet az eustocknál. :)

    Azt szeretném megkérdezni addig is tőletek (illetve elsősorban azoktól akik szintén innen rendelték a telót) hogy gyárilag van valami akár gagyi fólia a kijelzőn illetve a hátlapon, és azzal együtt lehet éllni míg nem jön meg a tok és az üveg?
    Egyik barátom által már megrendeltem hozzá alliexpressről a tokot és üveget, de az kb 2-2.5 hét mire még ideér. Bár ez az ebayes s-line tok tényleg jónak tűnik azt még lehet rendelek egyet, az alis tok meg jó lesz addig még az meg nem jön.

    A másik amit meg szeretnék kérdezni, hogy van infótok arról hogy az eustock mit enged meg garivesztés nélkül? Olvastam itt a hogy global developerrel szálítják alapból ami jóság :) így már csak root jog kéne nekem és utána minden ok lenne. Ennél a telefonnál nem hiszem hogy váltanák cm-re, mert tetszik a miui, a mostani telefonomnál is azért váltottam mert ott megált a 4.4-es droidnnál a történet, és frisseb droidot akartam, + 1 giga ram...

    Sajnos ahogy látom olyan megoldás sajna nincs ami gyári recoveryvel működne, csak miflash... :(((
    Szóval e a zárt bl-es root módszer [link] szerintetek ütné a garit az eustocknál?

    Illetve még annyi, hogy a a miflash használatához (specifikusan kate-hez) tudnátok támpontot illetve leírást adni?
    Szoktam romolni én is, eddig az összes androidos telefonom előbb-utóbb eljutott addig hogy root+ custom recovery, custom rom :) de én eddig mindig recoveryből romoltam az összes telefonomon azzal vagyok képben, sajnos a a miflash + fastboot + edl mód az nekem teljesen ismeretlen még, nem tudom mennyire bonyolult stb... :(((

    Bármilyen infót előre is köszönök szépen! :R

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák