Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
prokxy
veterán
Megnéztem a The Ascent tegnap belinkelt videóját, srácok ez nagyon várós. Már fel is írhattok a coop listára!
[ Szerkesztve ]
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
prokxy
veterán
-
prokxy
veterán
-
prokxy
veterán
Mivel én nem rendeltem elő, hiszen GP-ben lesz day1, így gépről, store-ból nincs előletöltés lehetőség. Mobilról engedi, csak nem történik semmi. Más játéknál ok. Szóval várjuk a 04.02-t.
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
prokxy
veterán
válasz ProEvoFan #44910 üzenetére
DS az ilyen, van akinek ez a kikapcs, én a 3-mal kezdtem, de nem vittem végig. Nem tartozom abba a rétegbe, akinek ez bejön.
COD WZ - na ez már más, nagyon jó volt, igen sok idő belement, első COD-om volt, sok cuccot aranyoztam, mindent unlockoltam, még innen is több emberrel csináltuk a dolgokat, de a BR, mint játékmód sosem volt az erősségem és nem is jött be annyira. Majd a BF6, ha modern kor lesz, ki nem lehet előle robbantani! Remélem majd jöttök!Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
prokxy
veterán
válasz NdrewSunix #45138 üzenetére
Én szétnéznék a használtpiacon, jókat ki lehet fogni.
-
prokxy
veterán
válasz Wesder #45179 üzenetére
Ilyenkor mindig bajban vagyok, hogy miért will és miért nem going to...ez előre tervezett, nem hirtelen eldöntendő dolog. Tény, vhogy hülyén hangzik a gonna, de a szabály alapján nem will kéne. Vagy mit nem veszek figyelembe?
[ Szerkesztve ]
-
prokxy
veterán
válasz FollowTheORI #45186 üzenetére
Igaz, köszi, ez vhogy nem jutott eszembe. Alapban will-el fogalmaznám meg, mert úgy adja, de néha a szabály bekavar. Így tiszta.
-
-
prokxy
veterán
válasz hombre[EU] #45396 üzenetére
Nem gondoltam volna, hogy ez megtörténik, köszi ezt így reggel!
-
prokxy
veterán
válasz l.skywalker #45407 üzenetére
Nem is hülyeség, RGB ventit az SX-be!
-
prokxy
veterán
-
prokxy
veterán
válasz Wesder #45697 üzenetére
Lehet nem tudták, h benne lesz a GP-ben, ill. a húsvéti pihenő sem volt a naptárjukban tuti. Kedvem lenne, csak amikor géphez kerülök akkor nem megy. Sebaj, ment a Gears 5 meg a FM7. :)
-
prokxy
veterán
válasz bilon73 #45729 üzenetére
Így, hogy kasztot váltottam már nekem is jobban adja. A Pyro nem rossz, de Techno szimpibb. Random crash, menüig kivágás eddig minden nap volt. (Vki előbb kérdezte)
-
prokxy
veterán
válasz Wesder #45926 üzenetére
Nekem a Techno a main. Mi nem tetszett benne? Sztem brutál damage-t tud tolni, nagyon jó a CC-je, szinte instant freeze-ben tudom tartani a népet.
Kövi kari Pyro lesz, vagyis van már csak lvl7-es.
Ha lesz kedved, hozzánk csatlakozhatsz.Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
prokxy
veterán
válasz Hunt3r22 #45934 üzenetére
Devastator még tetszik, majd oricot jól kikérdezem mennyire élvezetes vele játszani.
Azt biztos, h azzal akarok, aminek van az a skillje, amikor előre teszi a két kezét és a golyókat felfogja, majd visszatolja az enemyre. Az nekem adja.Proti: nekem is onnan maradt a Techno, emiatt is folytattam.
-
prokxy
veterán
válasz Wesder #45945 üzenetére
Én a felső irányba mentem el és nem igazán csipázok, AR-rel adom nekik, meg persze messzire csipa. Folyamat blighted turret és cold snap vagy mi az, majd csak darálok.
Már várom a toxic miatti +40%-os sebzést.
De a többivel is megyek majd, mint a Destiny 2-ben. Mikor milyen kaszt kell a csapatba.Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
prokxy
veterán
válasz Wesder #45951 üzenetére
Soloban is igen jól elvagyok T10-en, egyelőre még csak ott tartok lvl25-ösként. Szóval ez a build elég jó. Ha gondolod, tolok 1-2 képet a skillekről, fegyókról meg elmondom mi hogy. Persze party chatben könnyebb lesz akár esténként.
-
prokxy
veterán
-
prokxy
veterán
"BF6 -ra meg valamiért rá vannak izgulva az emberek és kb. havi szinten jönnek a kamu pletykák." => A BF1 és a BF V sem lett a legjobb, a 3-4 volt epic, azokat sírja vissza a keménymag. Én nagyon várom, hogy megjelenjen, főleg, ha modern kor lesz. Persze nem piu-piu lézersó, hanem normális lövölde
-
prokxy
veterán
Anno én az online részébe igen sokat beletoltam, jó sok heist-ot mentünk, nem beszélve a sok ökörködésről, amit lehet benne csinálni. Jó volt, szép volt, elég volt.
Aki most kezdi, valóban sok tartalom van benne, el lehet lenni vele hónapokig. Főleg, ha többen vagytok.Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
prokxy
veterán
válasz l.skywalker #46159 üzenetére
Nordschleife lesz benne? Ha igen, akkor le nem rakom.
-
prokxy
veterán
válasz l.skywalker #46223 üzenetére
Sokat tanultak sztem a COD WZ részéből, így remélhetőleg ilyen irányba mennek el. Gondolom lesz free része, mint BR, ill. egy multis, single-s.
Nagyon várós, csak bill+egér támogatás legyen benne!Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
prokxy
veterán
válasz darkstreet89 #46247 üzenetére
Bizony, jó lenne, már csak a 24 órás napokkal kellene vmit csinálni, h legyen ezekre is idő.
-
prokxy
veterán
válasz xedamen #46312 üzenetére
Külföldit nemtom, de magyarban sztem bárhol veszik, arra a gari él, ha az MS-nél be van regelve.
szerk: bolti garival én már nagyon óvatosan veszek bármit, ami nagyobb összegbe kerül. (Turbado, stb...)[ Szerkesztve ]
-
prokxy
veterán
Adott az alábbi szitu és vmi megoldás kellene:
- eddig 1 konzol volt, SX én accountommal, mellette a 2 gyerek be tudott jelentkezni.
- úgy játszottak, h az én accountommal bejelentkezett az egyik a Minecraft-ba, ahhoz van rendelve vCard és vásárolgattunk, a másik kisember pedig becsatlakozott és osztott képernyőn játszottak mindenfélét.Na most ha veszek egy SS-t, akkor a 2 gyerek accountja lesz rajta csak, egyiknek veszek GP-t, hogy a MC és minden vacak menjen rajta. Viszont a gond ott van, hogy a MC-ban nem lesznek meg az eddigi vásárlások, ami azért van pár. Át lehet vhogy migráltatni az én accountomról az övére a MC pályákat, kinézeteket? Mojang-nak érdemes erről írni? Vagy felejtsem el, bukta, hülyevoltam és kész?
Home-olás már mással megy, szóval ez nem játszik.
-
prokxy
veterán
Mi az az adventures benne? A Pod-ozás?
Szerk: én belépni sem merek, mert a főkarimmal toltam utoljára, azt nehogy elvesszen. Pedig ha menne a sztori és 100%, h az vihető, akkor húznám a Pyro-mat.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Külpolitika
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Sorozatok
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen routert?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest