Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
prokxy
veterán
válasz dolko1944 #38200 üzenetére
Tény, nekem nincs 2000 óra semmilyen FPS-ben, sem TPS-ben konzolon, szóval akkor még normális, hogy a Gears 5 multiban néha a falnak megyek.
Egy dologban segítsetek pls: amikor G5-ben fut a karakter azt van előtte egy akadály, más pl. átugrik azonnal, de én először leguggolok mellé fedezékbe, majd meg kell nyomnom még1x a futás gombot. Nem jöttem rá, h mit rontok el...
szerk: Escape módban ez élet-halál kérdése ugye.[ Szerkesztve ]
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
prokxy
veterán
válasz Döglött Róka #38221 üzenetére
Kösz Srácok, kipróbálom.
Nekem a Tournament-en van az irányítás, tehát a futás az RB. Vhogy jobban kézreáll és a pro-k is ezt használják.Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
prokxy
veterán
válasz csikaszka35 #38241 üzenetére
Szia,
köszönöm! Kipróbáltam, megy! Classic-hoz képest annyi a változás, hogy "A" helyett a futás az "RB"-n van. Szóval "RB" majd előtte "B".Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
prokxy
veterán
válasz csikaszka35 #38248 üzenetére
Köszi, ment jelölés.
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
prokxy
veterán
Írtátok, hogy volt vmi 670MB update boxra. Lehet tud i mi volt benne?
-
prokxy
veterán
SX-en a Minecraft néha nem indul el. Pontosabban bejön a fő képernyő, majd ki is lép azonnal. PC-n már túrnám a logokat, guglit, de itt...van olyan megvett, letöltött pálya, vmi Farm-os, hogy azonnal le is kapcsol a box teljesen.
Írjak a Mahjong supportnak vagy meg lehet nézni vhol mi is a probléma?szerk: volt már: mapok eltávolítása, újra leszedése, ill. teljes MC reinstall is.
[ Szerkesztve ]
-
prokxy
veterán
válasz Lacielvtárs #38508 üzenetére
Mivel Dirt-öztök? Kormány, pedál vagy gamepad?
-
prokxy
veterán
Mennyivel nagyobb a PS, omg.
Emlékszem, milyen fikázás ment, h az MS nem tud design-olni, hűtő lett belőle stb, azt mikor elkezdték használni az emberek, ill. megjött annak a pár embernek a PS, akkor fordult a kocka.Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
prokxy
veterán
Én lemezen vettem meg 11e-ért, ha végigtolom és még érdekel akkor megveszem hozzá a SP-t azt kész. Vagy ahogy ubi-s játékoknál lenni szokott majd egyben mindent, Gold-ot 11e-ért.
-
prokxy
veterán
válasz MrPeekaboo #38939 üzenetére
Próbáltam azt a játékot, azon kívül, hogy szép, nekem nem jött át sem a sztori, sem az irányítás, szóval félbe maradt és ment neki az uninstall.
-
prokxy
veterán
válasz l.skywalker #39109 üzenetére
Day 1 vétel, ez biztos. A Logi meg megy eladóba.
-
prokxy
veterán
Nekem semmi gondom a letöltéssel. Tény, nem jön a teljes GBites sávszéllel, viszont abban a +5 percben csinálok mást és problem solved.
Van pár javaslat rá miként kell beállítani és sztem kezelhető a dolog.
[ Szerkesztve ]
-
prokxy
veterán
válasz bulikavagyok #39533 üzenetére
Kellett neki eladni a PS5-öt 2x-es áron, azt jár ide fröcsögni, ahelyett, h megtartotta volna azt hagyna minket nyugodtan.
-
prokxy
veterán
válasz hombre[EU] #39594 üzenetére
PS topicban már minden tiltva van, tiszta vicc lett. Már nem is követem, van 2170+ új hsz...majd 1x lesz, akkor talán benézek.
-
prokxy
veterán
válasz ProEvoFan #39917 üzenetére
Én is nagyon várom a D4-et, de a 3 grindhez nagyon nincs már kedv. Egy ideig 1-2-3 és 4P-ben is mindig EU top 1000-ben benne voltam, talán S7 körül tettem le a lantot. S15-ben visszatértem, de már nem vittem végig. Szóval majd a 4. De az preorder és minden más játék elfelejtődik.
-
prokxy
veterán
A sok nolifer, ált.iskolás KD nub meg direkt azon szerverekre megy, ahová a kezdőket, free időszak alatti embereket beengedik. Azt nemhogy meghozná a kedvet ez az egyébként tök jó kezdeményezés, hanem inkább elveszi. Nagyon szeretem a COD-ot, de pl. ezt (is) elcseszik.
-
prokxy
veterán
-
prokxy
veterán
Kipróbáltam a Dirt 5-öt, nagyon nem szép ez a játék. Tény, perf módban van, de akkor is...Series sorozatra van optimalizálva, kérdés mit tud régebbi gépeken.
Autók fizikája is olyan izé...Alig van segítség beállítva, vagy off vagy low, de a gázon és kéziféken kívül mást nem igazán kell nyomni.Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
prokxy
veterán
válasz hombre[EU] #40170 üzenetére
Multit nem próbáltam, mentem a career módban és a custom maps-on. Utóbbi elég jó ötlet, tetszik.
Csoeri79: nekem is 8 éves a nagyobbik, simán végigmegy rajta szinte hiba nélkül, perfect.
-
prokxy
veterán
válasz Zoleee83 #40173 üzenetére
Én anno a 4-et toltam PC-n, most pedig az 5 fogott meg úgy, mint anno a BF. Majd' minden este játszunk többen, magyarok azt toljuk a legnehezebb szinteket lefelé Horde módban. Mellé egy kis versus azt alvás.
Egyik este: random Escape, megyünk 1-2 kört, majd invelnek party-ba, angolul beszélünk, majd egyik srác megszólal magyarul vmit, mondom szevasztok. Volt röhögés bőven!
-
prokxy
veterán
válasz hombre[EU] #40181 üzenetére
El lehet vele lenni, zenék nem rosszak, autó hangok sem, kikapcsolódásra tökéletes.
Így, h GP-ben van, örülök, ha megvettem volna, menne a refund.Zoleee: ha az Outsiders nem csábít el, akkor szívesen látunk!
szerk: Evo: "de így élőben nem csúnya, sőt...bitang szép" => én perf. módban toltam, ott nagyon nem az. Most pl egy Forza Motorsporthoz nézve...
[ Szerkesztve ]
-
prokxy
veterán
válasz l.skywalker #40183 üzenetére
Erről az űrhajós cuccról jut eszembe, hogy van az a gigaprojekt - amibe 1-2 ismim is 10-50e-s nagyságrendű pénzt tolt -, de még nincs kész, a játék fejlesztői, projektmenedzserei börtönben vannak már?
-
prokxy
veterán
válasz hadam98 #40364 üzenetére
Játszottam vele kb. 30 percet, kiválasztottam a class-t, mentem még vele kicsit és quit...nemtom, nekem nem jött át annyira. Pedig nagyon vártam.
Kap még 1 esélyt azt ha nem vonz be, akkor uninstall. Néztem twitch-et is, gondoltam hátha később jobban beindul, de olyan bugyuta az egész.[ Szerkesztve ]
-
prokxy
veterán
válasz l.skywalker #40375 üzenetére
Meg tudom érteni, nekem a Gears 5 mellé már nem fér ez bele időben és az most nagyon top nálam. Szóval valszeg skip lesz.
-
prokxy
veterán
válasz persil #40471 üzenetére
Nem feltétlenül keveri, ezen módok vannak a MHW-ben, egy vélemény róluk:
Resolution mode bumps it up to just less than 4K, with very little artefacting. The framerate hovers just above 30fps most of the time, for a consistent performance. For some reason, this mode has long distance detail turned down, much like framerate mode.
Framerate mode is 1080p, with lower ranged detail. The framerate bounces from the mid 40s to nearly 60fps, depending on how much foliage a zone has.
Graphics mode is interesting. 1080p, with greater detail. But the framerate isn’t that much lower than the previous mode. With about 45 fps average.Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
prokxy
veterán
válasz Bad Pritt #40497 üzenetére
Többeknél pont ellenkezőjét váltotta ki az Outriders demo... Pedig ma is néztem stream-et, de annyira rosszak a skillek, nem tetszik a gameplay, így végleg leraktam.
-
-
prokxy
veterán
válasz sanyi0627 #40961 üzenetére
Szinte semmit nem késik, nem kell emiatt aggódni.
A hangminőség miatt már inkább. Nekem volt egy Logi G933 és vettem utána egy G Pro X-et, na az a minőségi váltás. Aztán ezek még belépő szintek...most egyedül amiatt veszem meg az MS Xbox Wireless-t, mert nem jó a mikrofon érzékenység vmiért a Logi-nál, pontosabban nem kezeli rendesen a kontroller.Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Külpolitika
- Sorozatok
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen routert?
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest