Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
frankdelgado
őstag
válasz hombre[EU] #73740 üzenetére
Mit rugóztok ezen? A Covenant igényesebb fajokból áll, rendet és tisztaságot tartanak a portájukon. Stalker, Crysis, Chernobylite stb. mind az ember világában játszódik és megeszi retek, meg a dzsumbúj. Ennyi.
-
Wesder
félisten
válasz hombre[EU] #73879 üzenetére
Interaktív. Lehet màszkàlni, a vàrosban, meg babràlni a fénybeàllítàsokkal, meg autókat összetörni. A törésmodel is elvileg realtime van szàmolva.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Bad Pritt
félisten
válasz hombre[EU] #73939 üzenetére
Minek találjanak ki sajátot, ha van egy bejáratott nevük? Wonder Woman top 10-es szuperhős a keletkezése óta, megérdemelhet egy minőségi játékot.
A Suicide Squad Metropolisban fog játszódni (vagy ott is), szóval pont annyira egyedi a világa, mint egy Superman játéké lenne, csak nem Supermannel mész. Azért koop, mert manapság ez a trend, lett egy ötletük, megpróbálják.
Simán lehet jó játék mindkettő, a lore és a know how is ott van mögöttük.Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Bad Pritt
félisten
válasz hombre[EU] #73947 üzenetére
De most akkor mondja azt a Warner-DC, hogy bukó volt az Avengers pl, akkor ők mostantól nem csinálnak ilyen big budget szuperhős játékot? Az sem garancia, hogy egy kisebb névvel jobb játékot produkálnának. Wonder Womanben elég nagy potenciál van, kvázi God of War is lehet kevesebb harag problémával, jobb seggel.
Amúgy az Arkham játékoknak sokkal inkább a Gotham Knights lesz a szellemi örököse, szintén koop lehetőséggel. Ez a SS teljesen más feeling.Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
T.Peter
őstag
válasz hombre[EU] #73959 üzenetére
A demoban van egy 15 km2-es bejarhato terulet. Majd a kraken-nel tomoritik jobban ha kell. Felteve ha minden tamogatni fogja.
-
Bad Pritt
félisten
válasz hombre[EU] #73957 üzenetére
Pedig ezekből kettő meg az Injustice játékokban is volt, az animációs filmekben is rendre szerepet kapnak, a két friss filmben is innen vannak a gonoszok, a DC Universe Online-ban is ott vannak többen, stb.
Kicsit azt érzem, hogy nagyon nem vagy ebben a szcénában és ez alapján kérdőjelezed meg, miért pont WW meg a SS kapnak játékokat, mikor abszolút legit mind a kettő.
Ha a Delfin csaj lenne a főszereplő, arra én is azt mondanám, wtf.Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz hombre[EU] #73957 üzenetére
Ares és Cheetah a filmekben is voltak már csak onnan is ismerősek lehetnek. Ahogy Lord Maxwell is (a filmben csak Max Lord). De a gyönyörű Xbox amit linkeltem az is Cheetah stílusú volt:
[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Elderath
őstag
válasz hombre[EU] #73984 üzenetére
Szerintem kár volt ezt az üres és ronda open worldöt erőltetni. Lehetett volna olyan az egész, mint az első 2 mission.
[ Szerkesztve ]
Xbox Live : SirLuipadre PSN ID : SirLuipadre
-
veterán
válasz hombre[EU] #73984 üzenetére
Nekem nagyon tetszik.Én most jutottam ki az open world térképre. A grafika eddig nekem nagyon jó. Kidolgozottság, árnyékok, fények, stb. A videókon kidolgozatlannak láttam a növényzetet meg élettelennek a környezetet, de így játek közben teljesen más. Kifejezetten szép minden. Madárcsicsergés, állathangok, stb.Látni ugyan nem lehet őket de hallani igen így megvan az illuzió, hogy él a táj. Annyira fluid és folyékony a játék, hogy már zavar a cyberpunk képfrissítése, pedig azt hittem én nem veszem észre az fps különbségeket. Lehet ha valaki kijátszotta az összes részt akkor nem sok újdonságot talál benne, de én még csak az első felújított részt játszottam végig, ahhoz képest pedig hatalmas előrelépésnek tűnik minden tekintetben.
-
veterán
válasz hombre[EU] #74002 üzenetére
Ezen az Mi-n én is meg vagyok lepve. A Halo játékok híresek a fejlett Mi-ről de ebből én csak annyit láttam hogy időnként bukfenceznek vagy ugranak az ellenfelek egyet jobbra vagy egyet balra amikor rájuk lövök és ha gránátot dobok közéjük akkor elfutnak a közeléből(igaz sok játéknál még ennyit se csinálnak az ellenfelek). Ugyan ezt csinálják az első részben is. Lehet 20 éve ez nagy dolog volt és akkor alakult ki ez a kép a játékról? Vagy ennyiben merülne ki a fejlett Ai fogalma egy játéknál?
-
nagyúr
válasz hombre[EU] #74071 üzenetére
Kiderül, remélem, azért fog mást is, már a Ps4 Pro is ment 2160x1440-ben, a Hz-re nem emlékszem sajnos.
Apple Watch Ultra eladó: https://shorturl.at/RPJJU
-
nagyúr
válasz hombre[EU] #74089 üzenetére
Van pár videó a yt-on, ahol be tudták állítani. Majd írom, mi lett a végeredmény
Ahogy nézem, be kell kapcsolni a monitoron a freesync-et, aztán enedényezni a variable refesh rate-et, ésakkor megjelenik az 1440p, mint opció.
[ Szerkesztve ]
Apple Watch Ultra eladó: https://shorturl.at/RPJJU
-
42861
senior tag
válasz hombre[EU] #74085 üzenetére
Az ugye megvan, hogy ez az AI nem Cortana?
-
BITBOYS
addikt
válasz hombre[EU] #74071 üzenetére
Dell s3220dgf monitorom van és minden gond nélkül ment a beállítás xsx-en, bár azt tudni kell hozzá, hogy natív 120Hz-es támogatása van, máskülönben 165Hz-es.
-
SaGa59
őstag
válasz hombre[EU] #74098 üzenetére
Az nem ő volt. Az egy visszaemlékezés még az első Halo előtti időkre, mikor Cortanát és tulajdonképpen Master Chiefet „létrehozták”. Már csak emiatt is érdemes végigvinni az összes részt, mert csak az ezekben szétszórt információmorzsákból derül ki az egész sztori, hogy ki kicsoda és miért az, aki.
STALKER modok: https://drive.google.com/folderview?id=0B_PtTRL86S2UQllOam9MUWZ1ak0&usp=sharing
-
Moby
addikt
válasz hombre[EU] #74085 üzenetére
Az nem cortana, aki elnevezte magát na az tényleg cortana volt, viszont mesterséf most weapon-t cipeli magával, az csak egy visszaemlékezés volt Halsey-val. Nem mintha nem lenne mindegy, mert lehet akármilyen a sztori, ebben a prezentációban komolyanvehetetlen. Amikor megláttam ezt, hátracsapott fejjel röhögtem fel. A karakterek, az animációk, az árnyékok hiánya, az arcok, az egész összkép olyan szinten igénytelen putri, hogy írhatta volna ezt bárki bármilyenre, végül röfögő disznók beleforgatták a moslékosdézsába
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Gaben360
senior tag
válasz hombre[EU] #74115 üzenetére
Nem tudom mi a baja sokaknak a Haloval, szerintem jó lett.
A grafika se csúnya, nekem a játékmenet is tetszik, az ow se lett rossz, a zenék pedig zseniálisak.
Tudod van az a mondás, hogy" Elvtársak, nem a zsömle kicsi....."Az éj sötét,és tele iszonyattal! "Néha szívesen lennék egy régi gyárépület ablaka....csak állnék ott beb@szv@"
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz hombre[EU] #74119 üzenetére
Még gyűjtögetem a hozzávalókat (koponya meg egyéb extrák), de jövő héten én nekimegyek szerintem az összes koponyás legendary-nak.
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz hombre[EU] #74122 üzenetére
Nope. Halo-t csak és kizárólag kontrollerrel. Már 20 éve.
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Bad Pritt
félisten
válasz hombre[EU] #74134 üzenetére
Thruster fejlesztés.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
senior tag
válasz hombre[EU] #74263 üzenetére
Most a Platinum Edition 5100ft. Akkor lehet, hogy megveszem.
-
Moby
addikt
válasz hombre[EU] #74263 üzenetére
A techlandet ismerve egy jelentéktelen 4-5 év, és meg is érkezik
-
addikt
-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz hombre[EU] #74555 üzenetére
10x eve is ezt mondtak..
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
Bogyi007
veterán
válasz hombre[EU] #74854 üzenetére
Őszintén szólva halovány lila pukim sincs róla...
Az elmúlt bő 3 hetem (és a további 2 is még) reggel fél hattól este hétig melóval telik, így a konzolt bekapcsolva nem is látom. Mondjuk előtte sem volt többet nagyon bekapcsolva - A FH5-be is eddig alig van benne 2 órám.Mondjuk ha jobban belegondolok január végén lesz az X nálam is már egy éve , de sok közös időt nem töltöttünk el. A nagy kedvenc Ori and Will of the Wisps-et még nem is játszottam rajta...
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
csucsotke
aktív tag
válasz hombre[EU] #75035 üzenetére
Köszönöm a válaszokat! Magyar nyelvű játékhoz( amennyiben magyarul jött ki) legegyszerűbben a magyar Store - ból juthatok hozzá, vagy elméletileg leellenőrizhetem a szlovák(külföldi) storeban lévő játék régióját hogy tartalmaz-e magyar nyelvet?
-
Wesder
félisten
válasz hombre[EU] #75075 üzenetére
Volt. Két hete raktam be így videót, és kérdezték hogy ezt hogy meg mi?
Gondolom te nem a béta appot hasznàlod. Nekem muszàj, mert màshogy nem tudom fenthagyni a régi appot a telón. Bevàltàshoz még néha működik.I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Wesder
félisten
válasz hombre[EU] #75077 üzenetére
9.-én raktam be videót. Igazàból mindegy, egyébként tök jó feature.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz hombre[EU] #75083 üzenetére
Persze. Így is várom, hogy mikor köt bele valaki majd a listába, hogy miért nincs ez meg az:
Live-Die-Respawn
-
frankdelgado
őstag
válasz hombre[EU] #75125 üzenetére
Úgy tudom, hogy a box beállításokban tudod csak kikapcsolni, az viszont akkor minden játékra vonatkozik. Kontrolleresre nem tudsz szürni, de nekem az a tapasztalatom, hogy szinte mindíg kontrolleresekkel rak össze. Egyébként ha kikapcsolod, akkor készíts oda magadnak sört meg szotyit/tökmagot, lesz időd rá......
-
frankdelgado
őstag
válasz hombre[EU] #75134 üzenetére
Sajnos gyakran kidobál, szerencsére nem játék közben, hanem szerverre csatlakozás közben, ilyen-olyan indokkal...Én is úgy vagyok vele, hogy már megjelent 2 újabb COD, csak azokon gerinctelenkednek a csíterek...
-
pauliboy23
senior tag
válasz hombre[EU] #75125 üzenetére
A játék menüjében a beállításoknál ki tudod kapcsolni.
-
echterion
nagyúr
válasz hombre[EU] #75134 üzenetére
Guardians of the Galaxy. 12. fejezetnél járok. Párszor beakadt Lord Uram a tárgyakba, szerencsére a mentési rendszernek hála, ez nem túl fájdalmas.
Amit még tapasztaltam, hogy itt először be-beakad a játék SX-en, kb. 1-2 fps-re esik le a kép, nem csata közben, hanem bandukolva.
Maga a játék továbbra is tetszik, ezek mondhatni nekem a legnagyobb "hibái".******
-
Wesder
félisten
válasz hombre[EU] #75183 üzenetére
A jàték àllapotàt tekintve ez inkàbb volt igaz, mint poén.
-
Moby
addikt
válasz hombre[EU] #75152 üzenetére
Nekem a 4 beacon egyikébe nem lehet bemenni, mer enemy nearby, és hát ugye nagyon kell vigyázni egy ajtókinyitásnál, mert ha valaki van a közelben, akkor irtó veszélyes művelet az!
Nade nem ez a lényeg, hanem az, hogy négyzetkilométeres scale-ben nem volt senki. Csak nem lehetett bemenni. Vissza kellett tölteni. De az a lényeg, hogy kánonba ment itt a felszopás, hogy húúú de kusolljak már(amikor az igenszar garfikát méltattam), mert mennyire bugmentesen jött ki -
Gaben360
senior tag
válasz hombre[EU] #75258 üzenetére
Még jó, hogy pénteken akarom megvenni, remélem addig helyreteszik.
Az éj sötét,és tele iszonyattal! "Néha szívesen lennék egy régi gyárépület ablaka....csak állnék ott beb@szv@"
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz hombre[EU] #75258 üzenetére
Add-onok között pedig ott kellene lennie.
szerk:
Mindjárt megnézem nálam mi a helyzet, pont le van töltve.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
darkstreet89
tag
válasz hombre[EU] #75278 üzenetére
Akkor úgy már működik? Mert én most kezdtem még le húzni a Datapack 3-at. Azért nem semmi, hogy 170G foglal.. Mi lenne ha fent lenne a Cold meg Vanguard is.
-
frankdelgado
őstag
válasz hombre[EU] #75312 üzenetére
Örülök, h nem csak én coptam vele . Bizonyos időközönként szokott követelni data pack-okat, oszt keresgélem, h vajon mi kell neki...anno részben azért váltottam le a pc-t, mert tetszett a konzol egyszerűsége. Ma meg megint ott tartunk, hogy data packokat keresgélünk, meg angol nyelvi fájlokat telepítgetünk külön.....
[ Szerkesztve ]
-
urbi73
senior tag
válasz hombre[EU] #75312 üzenetére
Minek erőltetik a warzonét ha egyáltalán nem érdekel ? Az mw vettem meg én is ,de annyira erőltetik ezt a warzone xart hogy komoly kihívás elindítani a singli részt is ami érdekelne + a multi része.
-
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
persil
nagyúr
válasz hombre[EU] #75365 üzenetére
Ha meglatom ezt a szot, mindig egy ezer eves derby jatek ugrik be, ahol lehetett valsztani kezi es automata valto kozott a jatek pedig narralta: ótometik trenszmissön, menyuöl trenszmissön.
[ Szerkesztve ]
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
Trak
addikt
válasz hombre[EU] #75395 üzenetére
Köszi!
De úgy tűnik, hogy nem fog összejönni, Nelson oldalán volt kint, nem engedi megvenni, azt mondja az én régiómban nem elérhető''Mielőtt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele...''
-
Steve1207
veterán
válasz hombre[EU] #75445 üzenetére
Elméletileg nem lehet, hogy simán tartaniuk kell a előző genes hardveres értékeket mhz-től kezdve minden nyavaját és csak a korábbi core/rops számú egységeket tudja használni, a fennmaradóakat pedig nem? Elvégre nem pc, hiába került közelebb működésben, attól hogy van xy plusz számítási egység, még nem úgy lett megírva, hogy használja is.
Architektúra szinten így is gyorsabb, de bődületes teljesítmény plusz a számok alapján nincs, hisz maga szoftver amit tud használni maximálisan az kötött, ez meg nem elég a 60-hoz a natív felbontáson. Visszafelé ellenben adott a kisebb felbontás a One S révén, ahol elég lehet ez a teljesítmény plusszocska.
Persze lehet hülyeség, offba is rakom, de szerintem így hardver oldalól nézve logikus lenne.(#75458) Döglött Róka: most tolom kilépés előtt a Yakuzákat, Kiwami 1-2 már lepörgött, 0 is halad szépen, ezek is zseniálisak. Engem a Judgement fogott meg nagyon, most meg kb függő lettem, pedig anno nem jött be a széria
[ Szerkesztve ]
.
-
Steve1207
veterán
válasz hombre[EU] #75464 üzenetére
Szerintem TR-nél mindenből annyit enged használni, amennyi van semmi megkötéssel. Az első két részhez boost se kellett és jobban futottak alapól, nem hinném, hogy a Shadownál bármit is máshogy csinált volna a SE.
Falloutot nem ismerem, az zabálta nagyon az erőforrást mindenhol? Ez alapján az is vissza van fogva nagyon felbontásra boost-ban [link] (nem néztem végig, csak beletekertem a felbontás részig). Én simán fejlesztési oldalnak mondanám ezt, a boost meg más elvet használ, itt pl pont látni is a mod/boost alapján.Amúgy az lenne a legjobb, ha csak simán beledobnál az opció háttérben is kapcsolja be bárhol, aki akarja. Csak ezt gondolom sokan nem támogatnák (vagy nem hinném, hogy egy RDR2-höz adná a nevét a Rockstar pl, hogy a Series gépeken One S szinten futtatná pl csak emiatt, azt is ki tudja hogy). Ubiék is inkább patchelgetnek még, ahol tudnak, hogy eladják ugyanazt huszadjára az újaknak (bár ennek kimondottan örülök, hogy free-ben tolják )
[ Szerkesztve ]
.
-
vg
addikt
válasz hombre[EU] #75648 üzenetére
Nem feltétlen. pl a a mass effect legendary-ben ha átváltasz quality-ből framerate-re egyből lehet látni a 120fps-t, ha vissza váltasz egyből kicsit darabosnak fog tűnni a 60fps. Borderlands 3 szintén. Lehet így nem 4k, hanem "csak" 1440, de is tökéletes, viszont azt mondani, hogy mosott lenne... elég merész.
-
Steve1207
veterán
válasz hombre[EU] #75841 üzenetére
Az tuti, hogy eltévedni nem lehet, mert 5 lépés és egy falban kötsz ki
.
-
Zoleee83
addikt
válasz hombre[EU] #75841 üzenetére
Ma újítottam GPU-t 23' májusig, és ez volt az első, hogy töltődik itt is a Gears5 .
Kíváncsi vagyok milyen.[ Szerkesztve ]
* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
Új hozzászólás Aktív témák
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest