Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
prokxy
veterán
válasz parandroid #35523 üzenetére
Több ismimnek is van, viszont nem bánom, hogy nekem nem jutott. Majd a rev 2 vagy a Pro jó lesz belőle. Meg amennyi időm van játszani, bőven elég az SX még ez évben, van mi pótolni MS fronton.
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
prokxy
veterán
Tegnap a gyerek jött le, hogy a box kikapcsolt Minecraft közben mikor a tesója csatlakozott hozzá. Utána megnéztem, csak azon a szerveren, csak azon játékmódban csak a 2. játékos join után fekete kép azt box kikapcs. Fullra. Létrehozott egy másik világot, semmi gond. Sosem máskor nem volt ilyen. Azt hittem a boxnak lett vmi baja...
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
prokxy
veterán
válasz FollowTheORI #35955 üzenetére
Div 2-ben nincs gondolom cross save? Mert vhogy nincs kedvem előlről kezdeni az egészet...
-
prokxy
veterán
Rocksmith 2014 Remastered-hez tudnátok ajánlani gitárt? Vmi belépő szintűre gondoltam, nem ilyen 100e-s kategóriára.
Madzagot vettem innen: KV link
(Remélem jó is lesz hozzá)Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
prokxy
veterán
Srácok, ez a Immortals Fenyx Rising vmi nagyon jó játék, miért maradt ez ki nálam?
A season pass megéri? Vegyek inkább Gold-ot?Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
prokxy
veterán
Engem is utolért a controller disconnect dolog. Mind2 gamepad-et eldobta menet közben az SX, semmire nem reagált, sem kábelen, sem BT-n. Totál áramtalanítás megoldotta a dolgot. Remélem egyszeri volt és nem jön elő többet...
-
-
prokxy
veterán
válasz l.skywalker #36507 üzenetére
Grat neki + respect a felajánlások miatt!
-
prokxy
veterán
válasz Zoleee83 #36531 üzenetére
Elvileg ajánlott a TV, monitor mellé még vmi fényforrás sötétben. Nekem mögötte van egy ledes lámpa, ami világít. TV-nél meg ambient light hiányában led-es csík van.
Nekem így vhogy jobb, mintha csak a TV, monitor menne. Emiatt sem zavar a kontrollerek fénye.Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
prokxy
veterán
válasz szimszonos #36563 üzenetére
Ahogy NJanika írja, pl. egy egész estét játék után felrakom, azt másnap tuti nem merül le. Elég jól bírja és ahogy itt is írták már, ezt pár évig tudja is.
-
prokxy
veterán
Gears 5-ből már csak a DLC van, amit haverral coop-ban játszunk. Ezt letudva a kövi coop game terv: Remnant: from the Ashes
Vélemény a játékról?
Vagy a Gears-hez hasonló, lövöldözőst tudnátok ajánlani?Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
prokxy
veterán
válasz Bad Pritt #36569 üzenetére
Kösz a tippet, ez a Sniper Elite bejön.
A Gears-re visszatérve, ez az 5. rész igen felrakta a lécet graf terén. Iszonyat szép volt végig.
SX pedig totál hangtalan volt alatta. Le a kalappal a tervezők előtt.Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
prokxy
veterán
válasz Bad Pritt #36578 üzenetére
Hive DLC-t letudjuk, akkor ránézünk a Sniperre.
Másnak van gondja a mikrofon érzékenységgel?
Akadozik nálam, többször maradnak le a mondandómból részek. Logitech G Pro X, gamepadba dugva.Ma este megpróbálok egy mezei fülhallgatót.
Chat mixer: 75%, emberke, majd 0%, Do nothing
Audio settings a global pedig Windows Sonic, using HDMI off.Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
prokxy
veterán
válasz batmanism2x #36748 üzenetére
Wow Állatul néz ki!
-
prokxy
veterán
válasz Zoleee83 #37008 üzenetére
Ez lett most S optimized? Annyit beszéltek róla, hogy már érdekel.
Remélem nem olyan horror, mint a RE sorozat, mert mikor Mr nagydarab mindig jött utánam akkor kapta az uninstallt.Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
prokxy
veterán
Gears 5 PVE-re keresnék haverral csapatot este 8 utáni csapatásra.
LvL11-es a Demolition karim, haveré Support, szint 10.
Vagy ha nincs már premade csapat, akkor hozzánk lehet csatlakozni, MIC van/legyen.
MS acc: Pr0kxY[ Szerkesztve ]
-
prokxy
veterán
Arról van vmi infó, hogy amikor bezárok egy játékot, ugye ahhoz a 3 vonalkát meg kell nyomni, hogy a legalsó ne az Xbox Assist legyen? Ez vmi új dolog, ami tök fölös oda sztem...legalábbis a megszokott kilépést felborítja.
-
prokxy
veterán
Gears5-özik még innen vki? PvE only.
szerk: a Legacy Horde mód érdekelne hogyan is érem el. Már csak az kell egyik medálhoz.
[ Szerkesztve ]
-
prokxy
veterán
válasz Lacielvtárs #37566 üzenetére
Ott van a felső sarokban, h T-BUG!
-
prokxy
veterán
válasz Lacielvtárs #37569 üzenetére
Tuti!
CP SPOILER: Fent a szobában lesz egy OP fegyó, azt majd nyúld le, az ágy mellett. Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
prokxy
veterán
válasz Lacielvtárs #37574 üzenetére
Igen, ahogy Ori is írja, ott találod. Eleinte nehéz, de pl. a Gears5-höz én nem használok se billt, se egeret, de már a COD MW-ben is csak gamepad-del mentem és nem a végén végeztem. Pedig nem oly régen vagyok konzolos. Gyakorlás, kitartás, single játékokban gyorsan rá fogsz érezni.
-
prokxy
veterán
válasz Lacielvtárs #37581 üzenetére
Igazán nincs mit, ezért van a fórum.
A kiadó másik sikerjátéka, a Witcher 3. Bár az nem lövöldözős, de sztem megér egy végigjátszást. Gamepass-ban benne is van az alap.
-
prokxy
veterán
Ha már feljött a füles, fejes téma...nekem van egy Logitech G Pro X-em, ami hangban odaver, de a mic az SX-hez borzalom. Anno beírtam ide, hogy kimaradnak a szövegrészek a mondandómból, voice-on, party-ban egyaránt. Hiába veszem le a MIC rész minimumra a beállításokban, hiába tekerek bármit-bárhová, az érzékenységgel nem tudok mit kezdeni. Szóval maradt Asszony régi samu telójának a headset-je, a hang meg a projektorból szól...szóval ez így elég gáz. Megoldani gondolom nem lehet, h a mic a samu a hang meg a fejes legyen.
szerk: de ha van ötletetek, szóljatok.
[ Szerkesztve ]
-
prokxy
veterán
válasz FollowTheORI #37980 üzenetére
Ma is próbálgattuk, nagyon nem sikerült. Állítgattam a party audio-ban, hiába. Fejesen csak egy mic némító + hangerő szabályozó van. Hangosabban nem tudok beszélni, alszik a family. :) 100Ft-os headsettel jó...
-
prokxy
veterán
Mai patch notes egy része az insidereknek:
We’re still tracking these known issues:
ControllersWe’re aware some users using an Xbox Series X|S controller are seeing it lose sync with the console.
Note: If you see this behavior, try reconnecting the controller to the console via USB/Wireless or if possible connect another controller and submit feedback. Then reboot the console and try re-syncing the controller.Szerk: szóval rajta vannak az ügyön + mit kell csinálni.
Szerk2: az xbox assist-ot kiszedhetnék legalulról a menüből...
[ Szerkesztve ]
-
prokxy
veterán
válasz dolko1944 #38014 üzenetére
Most úgy oldottam meg, hogy a monitoromba be van dugva a hifi (jack), onnan hallom ugye a játékot, ill. a kontrollerbe pedig a samsung headset, amibe pedig beszélek.
Viszont ez este bajos, mert hangfalakon játszani nem ideális mikor alszik a család.
Szóval vagy nézek egy boxos fejest vagy van vmi átalakító és hátha az segít rajta...sajnálnám a Logi G Pro X-emet eladni, mert nem egy rossz darab.Hunter22: +1, nekem semmi bajom a letöltéssel. Megkapta a fix IP-t, azt pikk-pakk leszalad minden game.
[ Szerkesztve ]
-
prokxy
veterán
válasz GalaHU #38044 üzenetére
Na ja, emiatt vagyok bajban, h mi legyen...most vegyek egy másik, SX-hez és PS5-höz is fejest? Drága mulatság lenne, meg ugye a G Pro X után nem vennék semmi fapadost.
-
prokxy
veterán
Akinek kell SX,erre csapjon le gyorsan, 160k, HA link
-
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest