Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoleee83
addikt
válasz Beniii06 #11595 üzenetére
Most akkor ha venni akarsz egy konzolt, venni kell új tv-t és erősítőt is hozzá? (nem kell rá válaszolni)
Azért válaszolnék, nem -nem kell, vannak kiegészítők/átalakítók, ha nagyon nem akarsz , meg lehet oldani, csak akarni kell.
Ja, hogy pénzbe kerül? Hát ez van, fogyasztói társadalom.[ Szerkesztve ]
* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
Zoleee83
addikt
Valaki írta tegnap hogy fura, hogy MS csak az X-et promózza folyamatosan, az S-ről alig van bármi a neten, tesztek/video-k meg még kevésbé.
Keresgéltem YT-on, de tényleg nagy a csend a Series S körül..* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
Zoleee83
addikt
válasz Wesder #11599 üzenetére
Olyannyira működik, hogy elgondolkodtam a rendelés módosításon, az S helyett egy X-re.
Aztán még gondolkodom rajta, mert FullHD tv-vel tolom, de akkor már kellene egy jobb tv is ASAP mellé. (Közben meg sokat kellett költeni az autóra is, az azért mégiscsak fontosabb..)* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
Zoleee83
addikt
válasz Wesder #11601 üzenetére
Teljesen jó lesz az!
Én is onnan indultam, hogy kellene egy ONE S Forzázni + GP-ra....
Aztán lett belőle Series S, gondolom egy hangyaf@sznyit jobban fog kinézni rajta, mint a régi S-en.@mcwolf79 - Most nézem, nálam a kuponos 20k véglegesített, alatta a Series S + CP2077 még mindig "nyers", de állítólag ez így tök rendben van, no para, aki befizetett biztosan kap gépet első körben.
[ Szerkesztve ]
-
Zoleee83
addikt
"When the Xbox Series X launches on November 12, it will be host to at least one chilling psychological horror experience: The Medium, a third-person horror game featuring dual-reality gameplay. The game comes from developer Bloober Team, the makers of Blair Witch, Layers of Fear, and Observer, and it's available to pre-order now so you're ready to play it on day one."
Industry insider Sponger has revealed Avowed has a planned release date of late 2022 to early 2023.
[ Szerkesztve ]
-
-
Zoleee83
addikt
válasz bulikavagyok #11792 üzenetére
Én arra jutottam, hogy idén nem lesz PS5, ez még az előrendelés reggelén eldőlt, mivel nem jutott, de Xbox-on most rengeteg olyan játék van ami érdekel, és eleve ez volt tervben, hogy akkor Series S + GP + Storeból pár dolog.
Most meg már azon agyalok nem lenne-e jobb a Series X... , maximum majd eladom és váltok X-re ha nagyon úgy érzem.
PS5 nekem ráér addig, amíg jön pár komolyabb Ex rá, ráadásul abszolút nem világos számomra hogy a japánok mit terveznek, nulla kommunikáció van hónapok óta, és ez 1 hónappal a megjelenés előtt gáz. (PS5-PS4 mentések, áremelés, kompatibilitás, stb.)
Jelenleg ezek miatt a box nekem szimpatikusabb.[ Szerkesztve ]
-
Zoleee83
addikt
válasz parandroid #11861 üzenetére
Szóval becsüljétek meg azt a 100 megabitet!
Volt szerencsém Londonban élni egy ideig, hát, hogy is mondjam nem a legjobb a net..
Ha más nem is, kis hazánkban legalább a net szolgáltatás jól működik, EU szerte a top-ban vagyunk.* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
Zoleee83
addikt
Xbox Series S vs Xbox One X UPDATED
Keresgéltem mit tud a Series S a One X-hez képest, hátha másnak is segítség, vagy érdekel valakit. Sorry a robot hangú nőért.
-
Zoleee83
addikt
válasz Wesder #11961 üzenetére
Most komolyan, erre a 45C-ra mondták a YT-erek, hogy "HOT"?
Bármelyik PC ami rendesen meg van kergetve közel a dupláján jár, CPU/GPU-t tekintve.
Aszolút rendben van ez a hőmérséklet, még egy 65-70-nel sem lenne gond, throttling 90C körül/felett kezdődik.[ Szerkesztve ]
-
Zoleee83
addikt
válasz HUmenetke #11965 üzenetére
Igen így értettem, hogy ha belül kb 70-80-85 akkor sincs semmi gáz ezzel.
Csak úgy állították be sok helyen hogy extrem hot, ami nálam azt jelenti, hogy "b+ ez olyan meleg a tojás megsül rajta, fogja ez bírni?", na ettől messze vagyunk, szerencsére.[ Szerkesztve ]
-
Zoleee83
addikt
válasz ProEvoFan #11978 üzenetére
Nálam meg soha sem volt még csak meleg sem, pedig a DGone hajtotta rendesen, meg beleszaladt 100 óra, ahogy a HZD-be is egy 100-as, a DStrandingbe-be meg 170óra, mégsem melegszik, fura hogy ilyen különbségek vannak 1 szérián belül is.
-
Zoleee83
addikt
válasz 30z.Samu #11982 üzenetére
Amúgy arra már én is nagyon kíváncsi vagyok, nemcsak azért mert SS-re várok, hanem mert nagyon-nagy a csend körülötte. Értem én hogy nem ezzel akar az MS next gen-t villantani hanem a nagytesó X-szel, de jó lenne már néhány infó a kistesóról is, gameplay/hűtés stb, stb.
-
Zoleee83
addikt
válasz hadam98 #12010 üzenetére
Már előrendeltem a Series S-t CP2077 bundleben + kifizettem az előleget is.
Szerintem ez marad, eleve ONE S-től indultam, aztán lett Series S, jelenleg FullHD tv-m van, szerintem a 4K tévével sem lesz gondom, ha cserélek majd, vagy esetleg majd menet közben kicserélem X-re, egyelőre elég az SS. Köszi a választ!* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
Zoleee83
addikt
Konzolvilágtól, nagyon korrektek voltak, csak jó tapasztalatom van velük, korrekt hozzáállás, full normális vevőszolgálattal. Pedig a legnagyobb hajtásban zavartam őket, PS5/Series előrendelés hetében.
-
Zoleee83
addikt
válasz Steven #12093 üzenetére
KV gondolom a konzol világ ... rohdtul érdekelne mitől biztosak ők
Talán amiatt mert ők valós készlettel dolgoznak, és amit kifizettetnek veled foglalóként az a gép elküldésre is kerül, ellenben a konkurenciával aki csak egy lesz majd-ot mond rá, főleg előrendelésben..* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
Zoleee83
addikt
válasz NoOne1976 #12101 üzenetére
Valahol olvastam, asszem ők VIP-ek , mint az egyik legnagyobb konzol franchise Mo.-on, és nekik van infójuk a készletekről/amiket meg is kapnak, nem mellesleg kapcsolatban vannak mind a MS mind a Sony-val. De kijavít valaki ha butaságot mondtam.
-
-
Zoleee83
addikt
válasz hyggelig #12113 üzenetére
Fura nekem is, sosem vettem még day1 konzolt, főleg nem generáció váltáskor.
Mint a gyerekek várom az "ajándékot", ma reggel is ránéztem a naptárra, na okt.08. szombathoz 1 hónapra érkezik..[ Szerkesztve ]
-
Zoleee83
addikt
válasz NoOne1976 #12120 üzenetére
Simán lehet, viszont úgy tudom bekérték az igényt a KV-tól, és kaptak egy számot hogy biztosan mennyi konzol érkezik hozzájuk, ha ezt mindet leelőlegtették, akkor ott tuti megkapják az emberek, ha még lehet rendelni előlegezve, én józan paraszti éssze inkább innen rendelnék, minthogy kapufa legyen, ettől simán lehet máshonnan is. Nem vagyok részvényes, nem sztárolom a boltot, nekem csak simán szimpatikus volt a kiszolgálás eddig.
De be is fejezen, nehogy flame legyen.* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
Zoleee83
addikt
válasz Steven #12127 üzenetére
Látszik és ez nem bántásból , hogy nem vágod , hogy működik a kereskedelem.
Még mielőtt pályát váltottam az ország legnagyobb számtech. nagykerének dolgoztam néhány évet, hidd el van némi tapasztalatom a kereskedelemmel. Mindig voltak/lesznek kiemelt partnerek, akik előrébb vannak a sorban, sokszor elég egy megfelelő személytől érkező telefon is hogy 1-1 szállítmány hamarabb, vagy épp oda érkezzen.
De tényleg elengedem, nem akarlak meggyőzni, ha Te így gondolod elfogadom.[ Szerkesztve ]
-
Zoleee83
addikt
válasz Wesder #12181 üzenetére
Az hogy a meleg levegő ami elhagyja a konzolt nem szignifikánsan különbözik attól, mint amit a One X küld ki magából, számomra több mint megnyugtató.
Lehet hogy ez is túl lett fújva mint minden mostanában?
Kiderül 1 hónap múlva sokótoknál!@oriic - nagyon meglepne ha nem nov. 10.-e lenne, vagy nov 19. legrosszabb esetben,
[ Szerkesztve ]
-
Zoleee83
addikt
válasz Bogyi007 #12186 üzenetére
Viszont több helyen azt írják, hogy a Series S-ben ketyegő CPU-GPU páros + SSD annyival modernebb, hogy még így is jobban megéri azt venni mint az előző generációs One X-et ha még kapni. (Tisztában vagyok vele hogy ez nem tud nat 4K-t és "csak" felskáláz 1440-ről).
Ami még mellette szól az RT effect, a sokkal folyamatosabb játék, és a One szériára már nem érkező új játékok (későbbiekben term.) Én is sokat vacilláltam rajta, és többetektől is kérdeztem.
De hamarosan kiderül, jöhetne már pár One X vs Series S vs Series X összehasonlító video.[ Szerkesztve ]
-
Zoleee83
addikt
válasz craftsman01 #12217 üzenetére
Az a Dirt amúgy mindenen is sz@rul néz ki szerintem.
-
Zoleee83
addikt
válasz Bogyi007 #12228 üzenetére
Nem azt mondtam hogy Neked nem volt jó vétel, hanem azt, hogy a One X egy sokkal elavultabb generáció, nem érdemes ebben gondolkodni hosszú távon, nulláról véve (nem cserélve) biztos hogy nem jobb vétel.
Sokkal több előnye van a Series S-nek, linkeltem tegnap video-t összehasonlításképp.[ Szerkesztve ]
-
Zoleee83
addikt
válasz Bogyi007 #12230 üzenetére
Azért a Forza4 + Gears is fog kapni SS patchet, meg még néhány game.
Ráadásul a Gears pl sokkal fluidabb lesz magasabb FPS-sel. De fogalmazzunk úgy inkább hogy neked ez addig így teljesen megfelel ami rendben is van.
Én pl PS4 árát tolom bele az SS-be mert nincs rá szükségem jelenleg, így nekem is kb. 58k a nextgen SS váltás.* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
Zoleee83
addikt
"Szóval elképzelhetőnek tartom, hogy valamikor 2021 Q1-ben veszek a PS5 mellé egy Series X-et."
Lemaradtam, előrendelted a PS5-öt is, és amellé szeretnél majd Series X-et?
Egyébként nem hülyeség, bár én megfordítottam, nem jön a következő időszakban olyan exc. amiért hamar kellene PS5. Az olyan csodákat mint a Death Stranding, Days Gone ami nekem must have volt, meg már végigtoltam. Vágyom egy kis Forzára+Gears-re, meg GP játékokra.* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
Zoleee83
addikt
válasz 30z.Samu #12290 üzenetére
Ugyan így voltam vele én is, bár én belefáradtam az állandó Lap+CPU+GPU cserélgetésbe, driver frissítésbe, Windows csesztetésbe', pedig a nagyker miatt mindig volt lehetőségem a jobb cuccokat viszonylag olcsón beszerezni.
De számomra munka mellett megfizethetetlen, hogy csak elindítom a letöltést, és mire hazaérek már játszhatok is, nincs semmi hókusz-pókusz, egyszerűen csak működik.
A játékokra sem sajnálom a pénzt (bár a GP olcsósága most sokat nyom nálam), nem támogatom a PC warez-t, szeretek én is pénzt kapni a munkámért, kapják meg a játékfejlesztők/gyártók is.@hyggelig - Igen az a CP2077 7k-ért volt az utolsó lökés nekem is az SS Bundle-höz.
Persze előtte végigpörgettem a GP listát, és rájöttem, hogy nagyon sok (30+) cím van benne ami érdekel, és ezek egy részét megvettem volna PS-re, de így nem kell. Már csak próba szinten is megéri.[ Szerkesztve ]
-
Zoleee83
addikt
válasz ProEvoFan #12416 üzenetére
És mi a helyzet a vegyél hozzá , vagy tarts meg hozzá egy DS4-et, hogy menjenek a PS4-es game-ek?
Komolyan kérdezem, erről nem nagyon írogatnak sehol, vagy fake ez is?@Moby - Köszi az info-t!
[ Szerkesztve ]
-
Zoleee83
addikt
válasz Bogyi007 #12565 üzenetére
Igen pontosan.
A box közössége nagy százalékban GP-t használ, plusz home-ol mellé, ehhez jött még az all digital gép is, és ez a trend.
Sokkal nehezebb eladni egy lemezes box jatékot HA-n is az utóbbi időben.* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
Zoleee83
addikt
válasz Wesder #12569 üzenetére
Viszont az azért elég releváns ha ránézel a HA lemezes oldalra, hogy mennyi a hirdetés.
1-2 évvel ezelőtt közel 3x ennyi volt. Tapasztalatból mondom. Nyilván belejátszik hogy kisebb a közönség de akkor is szignifikánsan kevesebb mint a PS eladó lemezes oldal.[ Szerkesztve ]
-
Zoleee83
addikt
válasz Wesder #12573 üzenetére
Én meg nézegettem mert nagy pénzeket fogtam azon hogy megvettem, végigjátszottam, majd eladtam.
Ez most a 30+ ezres játékoknál méginkább jelen lesz, a magyar piac rendkívül árérzékeny ezek mellett a fizetések mellett. (Bár nekem pont most lesz diskless gépem + home partner, ergo uott leszek).* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
Zoleee83
addikt
válasz Baltazár123 #12577 üzenetére
Akkor várj vele.
71k különbség van az SS és az SX között az X javára. Ha kompromisszum mentes vásárlást akarsz, akkon nincs min gondolkodni. Tavasszal/nyáron már úgyis olcsóbb lessz picivel, meg lesz HA-n is biztosan eladó gép, mindig van akinek nem jön be.* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
Zoleee83
addikt
Arra irányult a várjál vele részemről, hogy ne ugorjon bele a SS-be ha kevés neki a tárhely és nincs jelenleg pénze rá, hanem várjon/gyűjtsön a Series X-re.
Le is írtam mennyi árban a különbség a kettő között..* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest