Új hozzászólás Aktív témák

  • TonTomika

    aktív tag

    Sziasztok!

    Kb. egy hete én is csatlakoztam a klubhoz, egy slim géppel, eddig jól megértjük egymást, bár a kontrollert vissza kellett vinnem cserére, mert nem volt teljesen jó a D-Pad-ja. :)

    Sokat filóztam egyébként, hogy mi legyen, mert kb 7 éve egyáltalán nem játszottam semmilyen számítógépes/konzolos játékkal rendszeresen, de most megjött hozzá a kedvem. Szóval kb semmit nem tudok a jelenlegi játékokról, hogy mi a jó, stb stb.

    Kezdésnek megvettem hozzá a Forza4-et (emiatt a játék miatt lett Xbox a PS3 helyett), meg az Assassin's Creed-et használt verzióban. Utóbbival még nem sokat játszottam, a Forzára viszont rákattantam rendesen. 60hz-es monitorszín jó lesz nyárra. :)

    Nézem most a Zavvi MegaMonday ajánlatait, és kiszúrtam ezt.

    Gameplay videó alapján nem tűnik rossz játéknak, szerintetek milyen ez a játék? Érdemes beszerezni ennyiért?

    Másik kérdésem: úton van már idefele a GTA4 Liberty City Stories...de tegnap láttam, hogy az egyik boltban akciózták a complete editiont (alapjáték + 2kieg.) 7.000HUF-ra, megéri inkább azt megvenni az alapjáték miatt, a másikat pedig eladni? Vagy gyakorlatilag ugyan azt a szabad játékos élményt nyújtja a kiegészítő, csak más a sztori?

    Zavvi-hoz van esetleg kuponja valakinek? :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák