Hirdetés
- PlayStation 5
- World of Tanks - MMO
- PlayStation 5 Pro teszt
- Assetto Corsa Competizione
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Call of Duty: Black Ops 6
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
Aktív témák
-
Murder3
addikt
válasz _seth_ #21758 üzenetére
na de ha nem lennének seperc alatt halálra unná az ember ezt.
meg úgy nem is lehetne jól kibalanszolni, mert akkor akárhogy is németeknek kéne opnak lenniükÉn pl pont az szeretem benne h van sokféle tank pl én jobban örülnék új tankoknak(német)
pl ideje lenne már egy 2. med ágnak a vk3002db vonalába illetve egy 3. heavy ágat is be lehetne iktatni.
Panzer 9,10-ekér ölnék komolyan olyan jól néznének ki, független attól, hogy csak propaganda volt-e vagy sem.
Bár nem lehet róla kijelenteni h csak az volt, de akkor is azok nagyon adnál[ Szerkesztve ]
-
Trashfan
csendes tag
válasz _seth_ #21758 üzenetére
Nem is az a fő baj, hogy a sosem létezett tankokat pakolják bele a játékba, hanem az, hogy a létező járgányokat cseszik el stat szinten a németeknél. Jó példa erre a "félelmetes Tigris" a 88-asával, amitől annó fostak a Szövetségesek, itt meg....de a legtutibb példa a WG agybajára a Panther, amelynek a lövege erősebb volt Tigrisénél, nagyobb átütőerővel rendelkezett, bármit képes volt kilőni, itt meg ugye...az L/70-es ágyúja egyszerűen nevetséges a 135-ös átütővel. Az L/100at sem tudom honnan találták ki a beteg agyukkal.
Aktív témák
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest