Aktív témák

  • fsb1000

    nagyúr

    válasz zalman90 #46593 üzenetére

    Én a légierőre tippelnék.
    De szívesen vennék olyan dokumentumot, csataleírást, visszaemlékezéset, ahol tankcsatában a tüzérség lötte ki a tankok egy részét.

    -----
    (#46595) CptMisi: érdekes elképzelés... bár ha jól emléxem neked voltak olyan élményeid, ahol korabeli egyenruhában és fegyverizékkel imitáltatok eseményeket.
    Ebből arra következtetnék, hogy valamit számít a korhűség és realítás neked is.

    Én sosem panaszkodom arról, hogy egyik tank ilyen, a másik meg olyan, sosem írok arról mit kéne buffolni mit nem, de engedtessék már meg, hogy a játékba épített virtuális artykról elmondjam a véleményem.
    Az én elképzelésem és igényeim szerint a tankok nagyon jól vannak modellezve a WoT-ban. A játszhatóság és a valóságérzet (beleéljük magunkat) kellően van kibalanszírozva. Szépen fel vannak építve a fejlődési fák, stb.
    Az artyknál úgy érzem nincs ilyen egyensúly, írreális az isten nézet és az is, hogy a tankcsatákat alapvetően meghatározzák ha 2-nél több kerül egy csapatba.
    Ha 3 van az már 20%-os jelenlét, ez biztosan nem életszerű.

    Lehet, ha harckocsizónak képeztek volna ki X éve a valóságban, akkor azokkal lenne gondom a játékban, ezt nem tudhatom, így csak egy jó játékélmény a WoT-os tankokat virtuálisan birtokolni és vezetgetni, illetve tankok elleni mikro-taktikákat kitalálni és kipróbálni.
    Én erre helyezem a hangsúlyt, ezért vagyok képes sok-sok csatát lenyomni.
    Minden nyűgjével együtt nagyon tetszik ez a játék 10K csata után is.

Aktív témák