Új hozzászólás Aktív témák

  • Kean_Sorbo

    őstag

    válasz Dryman #89498 üzenetére

    Sajnos ez a TD egy kétélű fegyver. A mobilitása kihozza az emberből a "majd én megmutatom" stílust, aztán nagyon hamar halállal végződhet a dolog. Meg kell tanulni, hogy az ilyen TD-k mobilitása a helyváltoztatásra való, és nem az öngyilkos előrerohanásra.
    Egyébként nagyon jó köröket lehet vele menni, igazi örömjáték. Nekem nagyon tetszik.
    A csőlehajlása éppen belefér a még használható kategóriába, az ágyú nagyon jó, pontos. Viszont ha mínuszos az RNG, akkor a 250-pen megtudja viccelni az embert. Sajnos az arany meg HEAT, ami felakad egy gyufaszálba is, így óvatosan kell töltögetni.
    Pattint szépeket, de nagyon nem szabad beforgatni, inkább szemből kemény. A 704 ilyen szempontból jobb.
    Álcázása nagyon jó. Pislognak a bóbiták mikor 8 másodpercenként kapják az áldást, és nem tudják honnan.
    Nagyon gyors, baromi jól forog, nehéz körbeszaladni.

    Töltésgyorsító, álca, bino van rajta.

    Az átlagsebzésem eddig csak 1500 vele, de ez annak köszönhető, hogy elszámítottam magam free XP terén, és a nagy puska meg társai csak a lánctalp felrakása után mentek rá. A kisebb csővel az elején csak karcolgattam az ellenfelet. Erre viszont nagyon oda kell figyelni (Kb. 110000 freeXP). Most majd rágyúrok aztán megpróbálom felhozni a Jagdtiger szintjére.

    Összességében egy nagyon jó tank, élvezet vele a játék. Egyértelmű támadó TD. Egyet kell vele kerülni, a zűrös közelharcokat, ilyenkor jól jöhet a gyorsaság. Tolatva is gyors, így visszavonulás közben lehet lövöldözni.
    A Su-122 az a TD, ami a Jagdpanther II. Nem erőből kell vele játszani és úgy megtörni az ellenfelet, hanem mozgással összezavarni. Ha szaros a helyzet, spuri, aztán új pozícióból ismét lőni. A támadást meg követni, kb. az első sorok mögött szorosan.

    Itt egy jó példa a zűrös közelharcra (Balázs, meg az RNG mentette meg a böcsületem):

    Lakevill

    Vasvellával nem lehet szilvát aszalni!

Új hozzászólás Aktív témák