Új hozzászólás Aktív témák

  • Plasticbomb

    addikt

    válasz Joe.36 #8658 üzenetére

    Le tud pattanni, de sajnos a legtöbb cw csapat már tart azon a szinten, hogy célozzon is annyit, hoyg ne pattanjon le. És mivel a tűzerőben a tárasok jól állnak, (10 sec alatt leadható damage ezekkel a legmagasabb..) így az IS-7 közel értelmét veszti.Persze nagy öröm, amikor pattintasz egyet, de ha bejött egy full táras ellen, ott szinte mindegy, hoyg egyet pantittottál, hisz max 2 secen belül kapod a következőt, amire már nincs időd átfordulni, mert azért valljuk be, az IS-7 a maga 1000 pacis motorjával továbbra sem egy medium tempójában forog. Valamint kicsit ciki szerintem, hogy egy T110E5 gyorsabb, mint az IS-7. Pedig tudtommal az sokkal inkább heavy, mint az IS-7, aki elméletileg a sub heavy kategóriában versenyez.

    Valahol volt egy értekezés is, ahol külön kiemelte az illető, hogy mióta nagy számban jelennek meg a tárasok, azóta az IS-7 már nem a csaták királya.

    ArchLinux, Star Citizen, Subnautica+BZ, ASTRONEER, Grounded, DRAG, VOLCANOIDS, Space Engineers, Elite:Dangerous, Beyond Blue (TK-Glitch Proton)

Új hozzászólás Aktív témák