Új hozzászólás Aktív témák

  • Plasticbomb

    addikt

    válasz HellGreg #85866 üzenetére

    IS-4el második körre meglett. Túl teljesítve. 5 barom lőtt folyamatosan, E100, T110E5, IS-7, FV183, ST-I. Beálltam jó helyre, és a kellő mértékben csak elfordítottam. 8k felett lett a páncél általi felfogott, plusz a saját hp (végül csak elfogyott) meg a saját sebzés valami 1500. Olyan 12kra jött ki összesen. Természetesen ezt a csatát elbuktuk. Egy E100al együtt lefoglaltuk az ellen főerejét (plusz egy is7 tőlünk, aki pillanatok alatt meghalt, mert elkezdtek forgatni a gépet, csak épp nagyon nem a jó irányba..), és mégis a többiek lazán elhullottak. Ez van. (Egyébként állat ez az IS-4, eszement módon képes felzabálni a lövéseket, imádom! Jó döntés volt lecserélni az IS-7et erre. :)) :)) )

    Még hátra van 3 sor (LT, MT, SPG), abból is csak az LT az, aminél még van egy pár küldi (LT-8 foglalós móka...), a másik kettőnél már csak az MT 14-15 meg az SPG 14-15 van hátra. Kell valaki, valakik LTvel és SPGvel, azt hiszem őket a mai nap a klánból majd összeszedem. Úgyis tartoznak még replayekkel..:D

    ArchLinux, Star Citizen, Subnautica+BZ, ASTRONEER, Grounded, DRAG, VOLCANOIDS, Space Engineers, Elite:Dangerous, Beyond Blue (TK-Glitch Proton)

Új hozzászólás Aktív témák