Új hozzászólás Aktív témák

  • TESCO-Zsömle

    félisten

    válasz ddt500hu #85935 üzenetére

    Akkor sem lövöm ki a másikat because of fuck you...

    Nem az lett volna a dolga? Lehetett volna jobb is? Igen. De ez igaz bármely random tomato spotterre, amit bevág melléd az MM és vagy tol egyetlen suicide-ot, vagy hátul camp-el a bázison, vagy csak téblábol, de spot-olni nem tud.

    Én 2 napot szoptam a heavy-s foglalással, szintén zenész, 4x foglaltam be úgy, hogy utána kilőtték az utolsó tankot, és kb 7* úgy, hogy visszaszaladt az utolsó élő tank 90+%-ról visszalőni a foglalást egy kis effiért... A light-os misszióval is szoptam, aztán fogtam a T4-es Ke-Ho-t és meglett elsőre, mert azon a szinten nem derogál a csapatoknak foglalással nyerni, csak fent a WN8 huszárok ölik egymást a sebzésért meg kill'em'all...

    Lényeg a lényeg: Jól kibasztál vele anélkül, hogy ebből neked vagy a csapatodnak bármilyen előnye származhatott volna.

    (#85939) Szepi1979: Én ideírnám a T95-öt is, mert jó köreiben az ember szó szerint elpusztíthatatlannak érzi benne magát. T30-ast meg azért, mert ugyanaz az ágyú egy T34-esen az egyik legbrutálabb heavy tankot eredményezi.

    (#85943) Departed: Szépen, lassan az E3-ast is a feledésbe nerfelik...

    (#85955) ddt500hu: Én még nem láttam spottert, ami a víz mellett túlélt volna, ha az ellenfél nem retardált. Olyat már igen, aki felszaladt a hegy felőli oldalra a dombról villantani, de lent a víz mellett gyakorlatilag nem lehet elbújni. Főleg, ha vannak artik is.

    Sub-Dungeoneer lvl -57

Új hozzászólás Aktív témák