Új hozzászólás Aktív témák

  • dfsz34

    őstag

    válasz Lunky88 #83563 üzenetére

    Az optikát le ne vedd róla, ez a jó modul sor, töltés gyorsító, függőleges stab meg optika. A lehető legjobb egy meden.

    Egyébként ez egy nagyon fogós kérdés, de én azt mondanám, hogy egy meden a hatodik érzék és a javítás ér a legtöbbet utána látótáv és utána a kamo meg a többi. Gondolom nem csak távolról csipegetsz vele, hanem mozogsz, akár közelharcba is belemész stb. Ezeknek már van elég hp-ja, hogy túléljen egy leláncolást, szóval ha van is javítód és felhasználod, nagyon gyakran lesz olyan helyzet, hogy leszedik többször a láncot és nagyon nem mindegy, hogy mennyi idő alatt rakod vissza.

    A látótáv meg az életet jelentheti, nekem a leopard1-nek jelenleg 470m a látótávja, de még fejlesztek rajta.

    A kamo egy érdekes kérdés szintén. Ez ugye nem egy passzív spotter tank és amit sokan elfelejtenek, hogy lövés után alig marad kamo értéked, tehát ha tipikusan olyan távolságból harcolsz, ahol az ellenfelek (akik használhatnak binot is akár, szóval jó nagy távolságból is észrevesznek) látótávján belül vagy, akkor a kamo értékedet kb a hajadra kenheted, kb az eredeti érték 20,9%-ra esik vissza, más szavakkal elveszted a kamo érték 80%-t egy lövés után. [link]

    Távolról és/vagy bokor mögül csipegetni, oda kell kamo, de ha tipikusan közép távról vagy egyenesen közelről lövöd az ellent, akkor szinte semmit nem segít, tehát úgy kell a prioritást felállítani, hogy a kamo egyáltalán nem fontos, mehet akár 3. vagy negyedik helyre is.

    A másik dolog, hogy pl parancsnoknak, kamo vagy helyzetfelismerés? A helyzetfelismerés ad +13m látótávot és ha megnézed, a kamo hatását: ilyen távolságból spotol téged egy alap leopard1, ha nem mozogsz/mozogsz/lőttél: első eset, nincs kamo: 360m/373/399 - második 100% kamo: 320/340/391 harmadik eset, ha a parancsnoknak nem kamot, hanem helyzetfelismerést adsz 75% kamo mellett 330/350/393.

    Azaz látszik ugye, hogy a helyzetfelismerés amit ad +13m látótáv hasznosabb, mint ami a 25% kamo hatása (bár minimális az előny ha nem mozogsz és mozogsz, de van előnye), de ha lősz, akkor meg sokkal hasznosabb, hogy neked legyen nagyobb látótávolságod, márpedig lőni szokás.

    Én a leopard-al sokat futkosok és közép távolságból lövök, ezért ahogy írtam, hatodik érzék, javítás, helyzetfelismerés és utána jön a kamo meg a többi pl a BiA. BiA-t be lehet esetleg rakni a kamo elé a sorban, ad +2,3% látótávot meg sok egyebet.

    Azt figyeld meg, hogy milyen stílusban használod, ha csipegetsz vele távolról, akkor jó a kamo, de ha futkosol és lövés után kapod a spotot mindig (közép vagy közel távról lősz), akkor cseréld le a parancsnoki kamot helyzetfelismerésre inkább.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák