Új hozzászólás Aktív témák

  • jr1994

    addikt

    válasz jano_77 #81561 üzenetére

    Az új accom még anno tesómmal otthoni szakaszozása hoztam létre. Egyszer költöttem rá amikor 100 arany volt a garázshely akkor vettem annyit aminél kb nem is kell majd több. A Superpershing és a Tog küldetést csináltam meg vele. Főleg olyan ágakat húzok ami a fő accban nincs meg, köztük a franciát. B1-et hagyjuk az egy használhatatlan fos. Napi duplákkal kell letudni, új accon általában nincs lehetőség goldot spammelni.
    BDR az első említésre méltó tank az ágon, gyenge legénységgel 670 átlag sebzés, 93 csata volt a következő tankig. Ha a stat is érdekel, ez 1560 wn8-ra volt elég a wot-life szerint. A BDR-t szerettem a jó alfa miatt, az alap torony meg baromi viccesen néz ki.
    Az ARL 44 közepesen szar, bár nagyon jó az átütése de nem szerettem igazán mert lassan céloz és a tornyát bármi átüti. Azért összességében tűrhető. 960 átlagsebzés, 1930 wn8. 147 csata kellett a 7-es kifejlesztéséhez de azért mert minden lehetséges modult kifejlesztettem rajta.
    AMX M4: az off topikban nagyon leszóltam a tankot de csak a játékélményem szar vele, ezzel megvan a 2000 wn8. Még 25-30 ezer xp az 50-100, szeretném még akciósan megvenni majd. Eddig 1200 átlagsebzés, 82 csata után. Végre meglett legalább a hatodik érzék a parancsnokra. Az 50-100 jó lesz, érzem :D

    Mindenkinek ajánlom, aki magának akarja ezt a T95E2 csodát kihúzni, hogy lehetőleg olyan ágat vigyen az új accon, amit még nem próbált, vagy ami legalább tetszett és talán úgy nem fog annyira munkának tűnni. Tudom én is nem kellemes újat kezdeni, mert kb 5 ágat húzok de sokkal kényelmesebb néha a régi accban menni a jó legénységgel, bevált tankokkal.

    Jut eszembe, a meghívásos szakaszozás csak inaktív másod acc esetén él, ugye? Mert történetesen pont szakaszozunk néha, a régi meg az új accal :D tudom túl szép lenne hogy igaz legyen. De ha kihagyok 2 hónapot, visszahívhatom önmagam? :D :D

    [ Szerkesztve ]

    WoT: mennyeibajnoksag --- "Az a meta, hogy a botok hülyék"

Új hozzászólás Aktív témák