Új hozzászólás Aktív témák

  • Warton

    őstag

    válasz Jolet #78298 üzenetére

    Nem értem ezt az egy tankkal nem csinálom szöveget. Én két nemzetet húzok egyszerre a WZ-ért. Type61/Ferdinand kettőssel.Mire kijön az egyik a csatából addigra nagy valószínűséggel befejeztem a másik csatát is. Jó esetben persze az ember túléli. Közrejátszik még, hogy nagyon szeretnék egy STB-t. :)

    Ha az egyik nemzet meg lesz, akkor cserélem Obj704-re, utána bejön a körforgásba az FV4202 vagy Cérna, aztán Patton vagy T54E1, (ezeknél nem tudom melyik a jobb a küldetés szempontjából, a Patton talán tud hozni egy átlagot, de a T54e1-nek nagyobb a szórása) Lóri40, aztán WZ120. Ebből az utolsó három nemzet erősen kétséges.De nem erőltetem ezt az egészet, ha nem sikerül nem sikerül, max két tokent vagyok hajlandó megvenni, többet nem. Ez a terv ás a módszer, szerencsére van prémium időm bőven, úgyhogy nem kell egy nemzetnél leragadnom a 3 napi prémért. Az eddigi napokon olyan 20-25 000 volt az átlag sebzésem, úgyhogy tutifix, hogy nem lesz meg a 7x150.000 dmg.

    Az FV4202 szerintem is nagyon jó tank. Szívem él hal a Leo1-ért, de azt kell, hogy mondjam, hogy jobban mennek a csaták az FV-vel mint a Leoval. Az a minimálisan jobb páncél nagyon sokat számít, míg a pici sebességbeli hátrány annyira nem jön ki..

Új hozzászólás Aktív témák