Új hozzászólás Aktív témák

  • dfsz34

    őstag

    válasz AlexWolf #7533 üzenetére

    Ez nem sírás, hanem ha valamiért fizetek, akkor lehetnek elvárásaim. Én nem arty préda akarok lenni, hanem játszani szeretnék a tankkal, taktikázni, összecsapni és akár néha nyílt terepre is kimenni, mert miért is ne ? A nagy tankcsaták nem arról szóltak, hogy bújkálok az arty elől egész idő alatt és taktikámat annak rendelem alá, hogy nehogy meg tudjon lőni egy arty, mert akkor pillanatok alatt végem van.

    Kicsit olyan a helyzet most, mint a nyugati fronton volt a németek helyzete a VH-ban. Dugdosni, rejtegetni kell a tankokat és a járműveket, bújkálni. A különbség, hogy a játékban az artyk töltik be a szerepet, amíg a háborúban a szövetségesek elsöprő légifölénye volt az oka.

    Én egy ember vagyok, nyilván le lehet sz.rni a véleményem, de az látszik, hogy nem kevesen gondolkodnak hasonlóan, viszont per pillanat nincs konkurrenciája a játéknak. Hidd el, hogy sok minden megváltozhat, ha kapnak egy konkurrenst.

    Ha jó lesz és nekem megfelel a játékmenet, akkor én átmegyek és a WoT-on meg maradjanak az artisták, felőlem azt csinálnak, amit akarnak.

Új hozzászólás Aktív témák