Új hozzászólás Aktív témák

  • jr1994

    addikt

    Aslain mod-használókhoz szól a kérdésem, ha már úgyis szóba került.
    Nagyon bejön a mod, igaz kellett egy-két óra hogy összerakjam mi kell és mi nem. Köszi a tippet fody73, én pl nem jöttem rá hogy van előnézeti kép :B.

    XVM: én az "elavult" 9-es skálázást használom wn8 szerint, igenis látni akarom ha a csapat vérvörös, ne etessenek narancs meg citromsárga színekkel. Rlazol: neked valószínűleg az other xvm settings/players panel/large panelnél a "simple panel 2" van kiválasztva. Én az advanced panelt használom, de inkább lekicsinyítem még a 22-es monitoron is, nemhogy a laptopomon. Medium panelnél a narrow #2 vált be.

    (#73703) 04ahgy: "Valaki egy működő 9.4 többsoros garázs modot tud linkelni? Nem modpack, csak a garázs mod..." tudom, tudom de az sem játszik hogy az aslain telepítőben semmit nem választasz ki, csak a garázst? Én nem szeretek ilyenekkel szórakozni, ott viszont úgy állítom be a garázst ahogy tetszik (1-5 (wtf?!) sor, szokásos/kisebb/nagyobb méret, az arany színű prémium tankok is beállíthatóak. És ha nem kell a többi jóság, csak kiveszed a pipát és akkor nem telepíti.

    Az én kérdéseim:
    A legfontosabb, hogy az asztali gépen valamiért eltűntek felül a tank ikonok (zöld és piros vágott rombuszok stb). Keresem, keresem de nem találom hogy csinálhatnám vissza. A laptopomon működik rendesen, pedig kb ugyanúgy állítottam be :F
    Egy másik elég fontos dolog, hogy néha (?) tök természetellenesen "szikrázik" a tank amire rálőnek, mint a tűzijáték :Y ráadásul van piros (AP) meg arany színű is néha (gold lőszer esetén). Biztos hasznos, de nekem nem tetszik, hogy lehet kikapcsolni?
    A harmadik meg, hogy a névsoron kívül a tankok fölött is típus szerint színeződnek a tankok, ami azért zavaró mert pl ugyanolyan kék szín van a baráti és az ellenséges TD-k felett is, ezt is kikapcsolnám.

    Ha ezeket sikerül megoldani, azt hiszem megvan a tökéletes mod összeállításom.

    Ja, itt egy kép a fentebb említett tűzijátékhoz, az egyik legmenőbb új Sztálingrádos replayen teszteltem a modpakkot, onnan a screenshot:

    [ Szerkesztve ]

    WoT: mennyeibajnoksag --- "Az a meta, hogy a botok hülyék"

Új hozzászólás Aktív témák