Új hozzászólás Aktív témák

  • dfsz34

    őstag

    válasz SMartin-HU #70385 üzenetére

    Kamot el lehet felejteni, amúgy mindkettő tier10 nagy német TD-n, meg a JT-n is.

    Kb a fontossági sorrend: Hatodik érzék, látótáv növelés, kuplung égető, célmegjelölő (2 másodperccel tovább látod az ellent, ha előtted van és éppen célzod, hasznos tud lenni) kb ezek a fontosak, illetve ugye ezek szemből égnek, mint a fáklya, de volt erről hír, hogy szétválasztják majd és akkor a jövőben már előröl nem lehet felgyújtani, de addig is fontos lehet nagyon a megelőző karbantartás, csak arra kell készülni, hogy lehet, hogy később le kell cserélni (ha és amennyiben tényleg bevezeti a wg, szóval nyugodtan oda lehet adni a vezetőnek ezt a képességet most, nem hiszem, hogy egyhamar lesz változás).

    A tüzet meg kell előzni a vezető képességgel, illetve ha van kreditet, akkor tegyél rá automatikus tűzoltót, ezzel a kettővel már nagyon ritkán gyullad. Ha a WG ezen változtat, akkor a képességet kicserélheted majd másra.

    A javítás az egy olyan dolog, hogy persze hasznos, de ha nem mész vele közelharcolni, akkor olyan nagyon nincs hatása szerintem, bár ha leszedik a láncot, akkor nem mindegy milyen gyorsan rakja fel, de egy ilyen böszme nagy TD harcértékéhez szerintem nem tesz hozzá sokat, de fel lehet rakni ezt is. Ha közelharcolsz vele, akkor viszont fejleszd.

    Ha még több skill sorból gazdálkodsz, akkor lehet bia (növeli a látótávot, ez a leghasznosabb része), tűzoltás stb, de ezek már tényleg olyanok, hogy alig van hatásuk.

Új hozzászólás Aktív témák