Új hozzászólás Aktív témák

  • Stigma.HC

    senior tag

    válasz zsolthee #70262 üzenetére

    Hogy miért nem álltam meg anno a T30-nál? Mert akkor még nem kapott nerfet az E4, azóta megváltozott kicsit a világ. Egy szép nerf befigyelt pont miután megszereztem majd nem rég a sebzés minden td-nek.
    De jelenleg ami bosszantott vele kapcsolatban az az alfa a töltésidő mellé.
    Pár körre elővettem múltkorában és amikor az is-7 nagyobbat sebzett belém mint én belé akkor majdnem lefordultam a székről. Nincs visszatartó ereje, ahogy néztem nem féltek egyáltalán tőlem, lazán kigurultak elém és bevállalták a lövéseket majd jöttek tovább. FV td elé kimennek így vagy egy wte-100?

    A másik oka az eladásnak, hogy inkább kifejlesztem az E3-at és legyen az a garázsban. Ha kell CW-re akkor viszem majd azt, randomban úgy sem akarok ezekkel nagyon játszani csak amíg kifejlesztem és kitapasztalom velük a mapokat, a legénység meg akkor így adott lesz.
    Medekkel szeretek már menni. 50B meg E100 amit még megszerzek majd mostanság ami már elérhető közelségben van, többi már csak med lesz.

    "Mikor veszítek, nem azt mondom, hogy a te hibád. Csak azt mondom, hogy én téged okollak" Kösz :D -------- WoT: Szecska_Mester

Új hozzászólás Aktív témák