Új hozzászólás Aktív témák

  • Diarmand

    senior tag

    Szóval ez az OP hiszti soxor csak illúzió. - dfsz
    hiába megy az op hype - dfsz
    Én ezért nem hiszek az op mesében, van pár kiemelkedő tank a játékban, de ha átlag sebzésben nem tudja az op szintet felmutatni az adott tank, akkor ott már sok a kérdőjel és inkább a népszerűség miatt van a vinnyogás. Alacsony átlag sebzés azt jelenti, hogy csak a profik képesek jól menni az adott tankkal, már ha egyáltalán hiszünk az op mesében.
    - dfsz

    Elég volt ebből dfsz.
    Emlékszünk még arra a diplomás esetre, amikor dfsz kollega összevissza beszélt? Pardon, úgy értem emlékszünk e egy bizonyos esetre? Nevezetesen arra, amikor szépen megmutattam neki, hogy mekkora -moderálva-, mert kötötte az ebet a karóhoz, hogy a T49/Hellcat páros nem OP, pedig korábban éppen ő írta, hogy mindkét jármű OP? Én emlékszem. -moderálva- És ezt nem szeretem. Szerintem más sem.
    Ezért teszek annak érdekében, hogy megint elkerüljük ugyanazokat a lefutott köröket, amiket pár hete már megtettünk az OP, nem OP vitában, ami kb úgy nézne ki, hogy dfsz vs többiek.

    Kedves dfsz. Tőled idézek újfent. Ha nem tetszik valami, keresd vissza, ezek a te, saját szavaid.

    Az nem valószínű. A mostani 122-es ágyú már a Su100-on is op, hát még egy relatív gyors nehéz tankon. Nagyobbat sebzett, mint pl a T29, de mondhatnám a T32-t is.

    Igazság szerint a sebzését kéne visszavenni 300 körülire, ami még mindig magasnak számítana a tierjében. A SU100 meg jó kérdés, annak meghagyják, de végül is az TD, úgyhogy ott még szódával elmegy, de az is kilóg felfele a tierjéből keményen.

    az egyértelmű volt. hogy a KV1s-el kell valamit kezdeni, mert sok tier8-nak nincs akkor sebzése. Ok, az átütés, de elég fürge ahhoz, hogy oldalba kapja a legtöbb tankot.

    Ha top tier-be rakják a kv1s-t, akkor gyakorlatilag el is dőlt a csata, ha nem teljesen idióta a játékos.

    Ráadásul gyors is a kv1s, ez nem kv1, hogy lecsapok és eltűnök, mert utánam jön. De kivétel a camper vörös noob, de vele is óvatosnak kell lenni. - Ennyire félni egy nyilvánvalóan NEM OP hatos nehéztanktól? :U

    Nem véletlenül mondják a legtöbben, hogy erősen brutál tank a kv1s a tierjében.

    Még, hogy nem OP a KV1s a jelenlegi formájában.

    A hellcat-al tudni kell játszani, hogy hatékony legyen.
    A KV1s-el meg a legnagyobb noob is tud trollkodni, főleg a 390 átlagos ágyúval, ami kiszedi a legtöbb (talán az összes, de most erre nincs időm, hogy leellenőrizzem) tier4 tankot és 2 lövéssel a legtöbb tier 5-t is.
    Messze nem egy op kategória a kettő tank.
    Tehát a KV1S szerinted jobban OP, mint a Hellcat.

    A borsó, ahogy sejtettem brutálison op, (2300 prémes xp még nem ad rá ászt, wtf). A kv1s, wte100 nem is volt kérdés soha.

    Elég volt? Vagy még le akarod járatni magad párszor ember? Mi az isten bajod van neked? Miért nem vagy egyenes, őszinte ember, miért próbálsz meg mindent hazugságokkal és félrebeszélésekkel elkendőzni?

    Igenis hiszel az OP mesében te féreg, de csak akkor, ha te mész azzal a tankkal. Akkor a (közepes, hatos szintig korlátozódó) skilledet fennen hangoztatva kijelented, hogy mekkora OP ez meg az a járgány. Hányingerem van tőled.

    De hogy adjak egy kis gondolkodni valót (saját magad elemzésén túl), miért ennyire népszerű, a Hellcat és a KV1S? Vhw kérdezte, de basztál neki válaszolni, itt az újabb alkalom. Miért?
    Miért van jelentősen több meccs ezekkel a járművekkel, mint a többivel? Borsig 1,4m, Hellcat 2m, KV1S 2,4m, m=millió, el ne téveszd. Miért? Mert jók? Vagy mert OP-k? Vagy mert könnyű velük érvényesülni?

    Szerinted túl gyenge érv, igaz? Mi legalább érvelünk és nem mellébeszélünk, de hogy kicsit megerősítsem ezt az "oly gyenge lábakon álló érvet" (hiszen ha te nem hiszed el, akkor az már gyenge érv). T29, E75, T54, KV1, Tigris... miért van ezekkel lényegesen több meccs, mint mással (1m+)? Miért? Csak nem az érvényesüléshez van köze? Csak nem? Lássuk csak. T29... kegyetlen hull down tier hétben, E75, bitang páncélzat, T54, a legjobb med a játékban, folytassam?

    Ezt a hsz-t is melegen ajánlom, hogy vésd az eszedbe (#66813) Stigma.HC

    [ Módosította: #40993792 ]

Új hozzászólás Aktív témák