Új hozzászólás Aktív témák

  • vhw

    addikt

    válasz kisküzdő #66053 üzenetére

    Szerintem az újság az egyik utolsó dolog amit ma egy gyerek kezében látnék, legyen az akár egy játék magazin...
    Ma már van rengeteg online tartalom, amit pillanatok alatt elérhetsz, céltudatosan kereshetsz köztük, mégcsak papírkötegeket sem kell feltúrni az információért, aztán mégse.

    Hogy hogy lehet ma "csak játszani", úgy hogy több ezer csatánk van a játékban, vagyis nem kevéset pocsékolunk rá a szabad időnkből, a teljesítmény meg kritikán aluli...

    Attól, hogy az embernek van családja, tanul, dolgozik... stb. még lehet annyi esze, hogy ha problémával szembesül, akkor keres rá megoldást. (pár száz csata után azért megakadhatna az ember szeme a tankjai adatlistáján, melyik paraméter mit jelent, ha nem tudok sebezni -> masszívabb ágyús tankot keresek, nagyobb átütéssel, hogy a lehető legegyszerűbbet említsem... ha nem tetszik, hogy aránytalanul nagy ellenfelek közé rak, akkor megnézem mégis hogy a fenébe dobálja ez a rendszer össze a tankokat, mi alapján, aztán elkerülöm a spotter tankokat... ha számos alkalommal szembesülök azzal, hogy a tankok alapfelszereltséggel szenvedősek, akkor a becses free xp-t fontos modulok feloldására tartalékolom...)

    Ha olyan kevés szabadideje van valakinek, akkor talán becsülhetné annyira, hogy ha már erre a vacak játékra pazarolja, akkor kicsit körbenéz, és nem szívatja magát, ha egyébként lehetne eredményesebben, élvezetessebben is eltölteni ezt az időt játékon belül. (ez nem adatlap-magolás, nem napi több órás videó nézegetés, nem időigényes klános gyakorlatozás, nem mod-okkal való vacakolás - csak google, elhivatottabbaknak kicsit aktívabb fórumozás)

    "Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"

Új hozzászólás Aktív témák