Új hozzászólás Aktív témák

  • Bad Pritt

    nagyúr

    válasz xenom0rph #55687 üzenetére

    Adjak replayt?

    Nem mentem még vele sokat, motor sincs még meg, de eddig amit észrevettem, hogy városi pályán sidescrape-ra tökéletes tier 8-as csatában is, nagyon rövid, a torony középen van, úgyhogy kevés helyen meg lehet oldani.
    A legtöbb helyen hátul maradok, nehéz vele helyezkedni, mert ahol a td-t nem látják meg, ezt igen. Mindenáron próbálj meg olyan helyekre állni, ahol oldalazva ki tudsz menni vagy maradj nagyon hátul (egyik top gun Murovankán volt, a varázserdő populációja drasztikusan megcsappant a látogatásom után).
    Ettől függetlenül meglepően pattogós néha, T32-t totál szemből pattintottam kétszer, plusz a sok hp, óriási dpm miatt bizonyos csatákban ideális lehet akár az első sorban is 7-es meccsen (Ruinbergen aprítottam vele így, be a térre, aztán onnan szétforgácsoltam mindenkit).
    De amúgy tényleg nem egyszerű, szerintem ha nem tudod védeni szemből és közelharcra kerül a sor, akkor már régen rossz, alap motort rendszeresen ellövik, lőszert is relatív sokszor, töltő-sofőr kombóból egy minimum meghal... mindezekkel együtt elképesztő gyilkológép, jelenleg szerintem sokkal erősebb, mint a T29 (az is megvan, ráadásul jobb legénységgel).

    Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.

Új hozzászólás Aktív témák