Új hozzászólás Aktív témák

  • Viktoár

    addikt

    Nem vagyok egy nagy arty-sta csak szeretek tüzérkedni is.
    Ha nem lennének tüzérek akkor a td-k (és noob scout,medek) végigkempelnék az egész csatát.Bizony ők késztetik mozgásra,pozició váltásra a sok kempert.

    Úgy beszéltek a tüzérekkről mintha valami brutális op-ok lennének.Nekem a legjobb (értsd legnagyobb tier)tüzérem a SU-14-2 és kb 40mp az újratöltési idő, ami kb 7mp-es célzási idővel rendelkezik.Aki ennyi idő alatt nem mozdul egy métert sem vagy nem fedezékből lő az meg is érdemli hogy találatot kapjon.

    Amellett hogy észrevehetően rontottak a tüzérek pontosságán mégha el is találom,átlagban 7-800hp körül sebzek vele.Volt példa hogy 1300-at sikerült egy lövésre de már az 1000 feletti is nagyon ritka.

    Vegyünk például egy obj704-et,~14mp-ként kioszt annyit mint a tüzérem és a célzási idő össze sem hasonlítható.Igaz az obj709 t9-es míg a tüzér t8-as. Mégis a tüzéreket szídjátok? :)

    A tüzérek is fontos részei a csatának,egy jó tüzér csatákat dönthet el ha megfelelően segíti a csapatot.

    Sokszor bosszankodom a csapat miatt én is mert egyszerűen simán beautókázik a scout és az első dolga hogy kiszedjen. Szídhatnám én is a scoutokat de nem volna jogos ugyanis a csapat hibája hogy simán bejönnek a frontvonal mögé.

    Tehát a td-sek se az artyt szídják hanem próbáljanak mozogni illetve fedezékbe bújni.Tudom hogy nem lehet mindig elbújni vagy gyorsan mozogni a lomha td-kel de még mindig jobb mint egyhelyben állni.

    Van előnye is annak hogy tüzérkedem.Kitapasztalom a pályákat a tüzér szemszögéből is és tudom hogy kb honnan szoktak lőni és hova nem tudnak belőni.Illetve azt is hogy hogyan mozogjak td-vel hogy nehezebben tudjon eltalálni.

    [ Szerkesztve ]

    Üdv:Viktor

Új hozzászólás Aktív témák