Új hozzászólás Aktív témák

  • dfsz34

    őstag

    válasz mcwolf79 #48228 üzenetére

    Az arty sírást megértettem, mert tényleg tönkretették és totálisan játszhatatlanná tették a játékot. A TD sírás már nem ilyen egyértelmű.

    Az arany sírás meg egyszerűen vicces. Komolyan, mi az alapja a sírásnak? Hogy más tud aranyat használni? Most komolyan, veszel egy viszonylag olcsó prém tankot, mondjuk egy hetest, és mész vele napi 3-4 kört és nem azt mondom, hogy csak aranyat tudsz betölteni mindenbe, de nem kell vele spórolnod, akkor sem, ha nincs prém fiókod.

    Arany nélkül is simán meg fognak lőni, maximum kicsit kevesebb jó és elit játékos lenne, de most őszintén ki a francot zavar ez a része. Ha valaki úgy gondolja, hogy így lesz jobb statja, legyen. Ha valaki megtanul játszani, akkor meg legyen úgy jó statja.

    Forma 1 példát tudnám mondani, ha egy jó, de nem kiemelkedő pilóta megkapja a legjobb versenyautót, akkor nyerni fog. Ha a kiváló pilóta kap egy szinttel rosszabb versenyautót, akkor meg versenyben marad, talán még így is tud nyerni, de lehet, hogy nem. Evvan, ez ilyen játék. Arany nélkül sem lenne jobb, akkor meg másért menni a rinyálás, pl nerfeljék az E75-t mer nem lehet meglőni és a társai.

    Úgy látom teljesen mindegy mi van, valamiért mindig sírni kell. Én mondjuk az unfair mm meg az RNG miatt sírok, szerintem azok komolyabban odab.sznak a játékélménynek, mint akár a TD, akár az aranylőszer.

    A leghangosabb sírásra a WG szokott reagálni, aztán, hogy lesz-e eredménye az egy másik kérdés.

Új hozzászólás Aktív témák