Új hozzászólás Aktív témák

  • dfsz34

    őstag

    válasz mefistofeles #47950 üzenetére

    Az mi az a 3,5 x sebzés? A hp-d 3,5 x vagy micsoda?

    Egyébként a lövés pontosság tudtommal nincs benne a wn6-ban, de a sebzés és a frag adja az érték 40-40%-t.

    ""WN6 formula gives equal importance to frags and damage (although frags is a much more sound statistic, we decided to give them equal weight to avoid kill farming), around 40% of the total score each."

    Az eff-ben meg benne van a bázis foglalás és védés is

    DAMAGE * (10 / (TIER + 2)) * (0.23 + 2 * TIER / 100) * 250 + frags SPOT * 150 + (log (CAP + 1,1.732 )) * 150 + 150 * DEF

    Gondolom nem foglalkoztál a bázissal, nem védtél és nem spotoltál semmit, az lehúzza az effet. Egyébként pont ezért másodlagos az eff, mert a bázis foglaló zergek jó effet tudnak felmutatni, közben meg nem tettek szinte semmit a csatához, csak odaosontak és befoglaltak. Ja igen, és a mocsok besz.ri idióták általában akkor foglalnak csak nagy bőszen, ha a csapat már legyőzte az ellenfelet és csak idő kérdése, hogy kiszedje a maradék ellenfelet, persze az időt elveszi ilyenkor tőlük a mocsok foglaló. Ha az ellenség erős, akkor a legritkább esetben oson oda a sunyi kis mocsok, mert tudja, hogy könnyen kilőhetik, pedig pont ilyenkor lenne gyakran értelme a foglalásos nyerésnek.

    Ha a stat szóba került, akkor úgy látom, hogy a T49 az igazi húzótank most már, nem is a hellcat [link]

    Valóban finom gép a T49, a legjobb csatámban (ami persze vereség volt) 9 kill-t és brutál sebzést mentem vele és úgy kaptam meg rá az ászt, hogy akkor még nem is volt a mostani rendszer, hogy medál után a győztes xp jön.

    (#47954) ddt500hu Ez érdekes, kipróbálom, mert a tetején a gyenge pontot a belépőt amikor lövik, akkor rendszeresen elhalálozik az egyik töltő és nagyon idegesítő. Meggyógyítom, aztán megint meghal. Ha ezen segít a páncél, akkor van értelme. Jelenleg venti van fent harmadiknak, de ha nem lövik ki a legényt vs kilövik + venti, akkor az a jobb, ha nem lövik ki. Kipróbálom.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák