Új hozzászólás Aktív témák

  • Simulacrum

    senior tag

    válasz đe$|re #39121 üzenetére

    Ez egy jó példa arra, hogy mi a különbség egy jó és egy kevésbé jó játékos között. Nagyon sokszor tapasztalom azt, hogy a csapat támad, de már rég védekeznünk kellene, mert hiába vagyunk mondjuk 1 tank pluszban, nincs esélyünk támadással győzni. Ezt egy gyengébb játékos nem is realizálja.
    Tökéletes példa Pearl River előbb. Pattonnal vagyok, full 10-es csata, megyek természetesen körbe. Csapatunk nyeri szépen a szorost, de látom, hogy a két lila és kék Waffenszázezres, illetve egy Foch 155 még fel se volt spotolva. Jó, hát ezek akkor várnak a szorosból kijövőkre és végünk lesz, úgyhogy óvatosra venném a figurát, mikor sajnos jön a Foch és a földdel teszi egyenlővé a tankom. A szorosból kijövő tankjainkat meg vasteleppé változtatják a fenti részen várakozó német TD-k. Hiába álltunk jobban, tudtam, hogy esélyünk sincs. Elismerem, lehet ha kivárunk, akkor is csak döntetlen, de így sima vereség lett.
    A jó játékos nézni a csapat és az ellenfele WN értékeit, nézi ki volt spotolva ki nem, ki hova helyezkedik. Bármilyen csúnyán is hangzik kihasználja a piros játékosok megyek előre taktikáját és ahogy diegho írta majd ő oda lő ahova kell és azt a tankot lövi amelyiket kell és ezzel nyeri meg a csatát vagy csinál sok sebzést.
    Én pontosan azért nem leszek sose lila mert imádok rohanni és sokszor már tudom hogy bele fogok futni egy TD-be, de nem bírok megállni, nem véletlen van Object 704-el, meg Ferdivel a legjobb statom, mert azokkal még ha rohantam is, nem tudtam túl gyorsan meghalni, mert ahhoz nem elég gyorsak. :)
    Vannak persze stathúzó lilák is, de ez nagyon gyorsan ki szokott derülni, mikor fogalma sincs T10-ben mit csináljon.

Új hozzászólás Aktív témák