Új hozzászólás Aktív témák

  • Kean_Sorbo

    őstag

    válasz diegho #39026 üzenetére

    Szia!

    Már gyűjtögetem, aztán összerakom őket. Tudom a múltkor összekaptunk itt, amiért elnézést is kérek, mert nem rólunk szól ez az egész. Igazából nem neked szántam, csak már elpukkadt az agyam, aztán te voltál akkor fókuszban.
    Ha megnézed a statisztikámat akkor láthatod, hogy egy viszonylag stagnáló, de azért fejlődő típusú játékos vagyok. Kevés tankkal játszok, amiket úgy érzem már elég jól ismerek. Nekem ezért zavaróak ezek a megmagyarázhatatlan dolgok. Lehet ez a randomfaktor, de akkor is bosszantó. Megkeresem majd mert erre a szituációra világosan emlékszem: ISU BL-10. Fenn állok a dombon, jön a T95. Ott a bóbitája amit be lehet lőni. Nem megy. Váltok repeszre, és ötből egy kapott le róla talán 200HP-t. Mit csináljak ilyenkor? Máskor a Ferdinand-dal belövöm szemből.
    Nem megy rosszul a játék, szeretem is nagyon, csak valahogyan kiszámíthatóbbá kellene tenni. Nézem az itt közzétett replay-eket. Úgy láttam, hogy arányaiban mindenkinek így vannak a "rossz" lövések, csak ez nem mindegy milyen tanknál. Én azért fejlesztettem ki pl. a JgPz100-at, hogy egy csata alatt ellőt 5-6 gránátból, ilyen átütéssel sebezzek mondjuk négyet. De sajnos mint a múltkor is, amikor fennakadtam egy E75-ön (négy lövésből nulla, 800 csatával), azzal nem tudok mit kezdeni. Azért írom ide, mert másnak nem tudom kipanaszkodni magam.

    Most, hogy elindultam a francia TD ágon, 5-6 szinten nem volt zavaró egy orbitális mellélövés beszűkült körrel, mert öt másodperc alatt megy a következő. Viszont egy 22 másodperces töltésű tanknál, (ez egy lövésnél optimális helyzetben is kb. 40 mp.) nagyon bosszantó. Főleg ha egy 100 méterről pontosan becélzott Tiger II-ről pattansz le ilyen pen értékekkel.

    Tehát nem összeesküvés elméleteket gyártok, mert nem hiszek benne. De valami néha nem stimmel a szerver oldali feldolgozással. Talán ezeket a randomfaktor szűkítésével kompenzálni lehetne. Persze akkor meg a kezdő játékosok kedve szállna el hamar.
    Akkor ha nem gond neked és itt a fórum többi tagjának, amikor van ilyen kirívó eset felrakom a replayt, megadom az időpontot, aztán elmondjátok, hogy én rontok el valamit, vagy tényleg gondok vannak néha.

    Vasvellával nem lehet szilvát aszalni!

Új hozzászólás Aktív témák