Új hozzászólás Aktív témák

  • Bad Pritt

    nagyúr

    válasz mefistofeles #38103 üzenetére

    Figyelj, egy dolgot tehetsz: játssz. Az MM hagy kívánnivalót maga után, ez így van, nem kell több komment arról, hogy így szar meg úgy szar: egyszerű, mint a faék, ezért összejönnek elképesztő összeállítások néha (tegnap KAZNA+EXN0M 3-3-as szakasz nálunk, nem mondom, hogy könnyedén nyertünk, de azt sem, hogy nem volt megalázó).
    Nem tudom pontosan hány csatád van, azt hiszem egyedül játszol, ami most számodra fontos az az, hogy kipróbálj sok mindent, tankot, pályát, taktikát, megnézni mi megy és mi nem, az MM működését meg hagyd majd későbbre, mikor egy 3-as zöld szakasszal mész és nem tudjátok lehozni, mert náluk 3 lila szakaszt tett be, gondolom mert az fun.
    Amit én látok, minden ellenségeskedés nélkül, hogy Te is és Kisapám is találtatok magatoknak egy témát, ami érzékenyen érint és folyamatosan ezen agyaltok. Nem kell. Szarjátok le az MM-et meg a noobokat és játszatok.

    (Mellesleg: randomban is lehet jól működő kooperációkat csinálni, múltkor egy kétfős VTEPS és háromfős OBI szakasszal hoztunk le egy meccset, mert hatan már számottevő tényező voltunk)

    Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.

Új hozzászólás Aktív témák