Új hozzászólás Aktív témák

  • scyllarus

    veterán

    válasz SoulReaver #37089 üzenetére

    Igen, megint elszaporodtak az agresszív idióták.
    Mines, SU-100 a dombon, mellettem valami német TD. Az A-20 odaáll mellénk. A német elkezdi elzavarni a dolgára, amikor nem megy, elkezdi letolni. Erre gyorsan elindul keresztbe. Ezt már csak utólag rekonstruáltam, mivel én a csatára figyeltem, sniper nézetben megpróbált elmenni a 122-es csöve előtt 10 cm-re. Nem volt esélye (nekem se észrevenni). Erre sápog, hogy okoztam neki 350 dmg-et, riportoljanak a többiek (Mit csináljak, ennyi volt az össz HP-ja :D )
    Sand River, stock ágyús KT. Várok egy kicsit, amíg eloszlik a tömeg, hogy merre induljak. Jön két TD, én elengedem őket, de nyafognak, hogy én is menjek, nem vagyok TD. Igazuk is van, persze, már úton vagyok, amikor egy távoli JT8.8 közli, hogy belém lő. Mondtam, nyugodtan próbálja meg (de megyek továbbra is előre). Közli, hogy leláncol. Mondom, nem baj, nekem forog a tornyom. Azt mondja tudja, és leláncol. Kivárom, megyek, megint leláncol (ekkor már rég kint vagyok a francba), kap egy 250-et, persze sír. Visszaírtam, hogy ő kezdte, nem is riportolt senki. Persze szétkaptak, tetűlassú voltam és előrerohantam, mielőtt a f.szfej hátbalő. Nem szoktam ilyet csinálni, de utána próbáltam megmagyarázni neki, hogy kukkantson már rá a noobmeterre, és értékelje át kicsit a fenenagy önbizalmát a sok "below average" feliratot böngészve.

    [ Szerkesztve ]

    "Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar

Új hozzászólás Aktív témák