Új hozzászólás Aktív témák

  • Iratus bug

    tag

    válasz csapee #35751 üzenetére

    Igen a Chaffee büntetve van a MM által, nem indokolt a t9 és t10-es csata. Ha megnézzük akkor azokban a csatákban a nehéz tankoknak annyi a spot távolságuk, mint a Chaffee-nak.

    (#35752) Eagle16 - Top tier felderitőknek a t8 könnyű tankokat nevezném, azoknak a sebességük is megvan, míg szegény Caffee-nak nincs.

    (#35730) [HUN]Dani - A jelenlegi effi és WN számításoknek semmi éertelme addig amíg a t1 csatát nem úgyan úgy veszi figyelembe, mint a t10-et. A jó teljesitmény minden tier-ben ugyan úgy jó teljesítmény... csak egyikben alig kapsz effit és WN-t a másikben meg dögivel. A másik oldal, hogy addig nincs értelme amíg t10 100% hp-s unicum játékosokat látok menekülni 50% hp-s piros játékosok elől, és úgy halnak meg, mint a kurvák, seggbelövik őket hátulról. Igáig egy unicumot sem láttam jól teljesíteni egyedül.
    Azt, hogy ki mennyire hasznos egyszerüen meg lehetne mondani. Mindkét csapat csata után 15-ig kapna pontot a teljesítménye alapján ezek adódnának össze. Ezt az összeget osztva 15-el és a csaták számával kijönne a hatékonyságod. Ez pontos képet adna!

    TD: helyezd 1 ujjadat az egérre, majd nyugodtan maszturbálhatsz is hiszen 1 ujjas járművel játszol a leghátsó sorban elbújva.

Új hozzászólás Aktív témák