Új hozzászólás Aktív témák

  • Angel1981

    veterán

    válasz diegho #34845 üzenetére

    Most hogy jön ez ahhoz, amit én linkeltem korábban? :U

    Küldök egy "jópofa" videót egy extrém esetről, és ahelyett, hogy Te is jót mulatnál rajta (mint pl. QB, meg többen itt a fórumon), folytatod ezt a rendkívül lekezelő stílust.
    Tényleg olyan, mintha a kizárólag a játékbeli teljesítmény alapján ítélnéd meg MAGÁT AZ EMBERT, és aki nem hozza masszívan a 2000+ feletti WN ratet, az egy agyhalott barom, lője is fejbe magát, nincs rá szüksége a társadalomnak. (Igen, tudom, ezt így egyszer sem írtad le, de ez van vele sugallva, és nem csak én érzem így.)

    "Leszarod" hogy ki milyen játékosnak tart, de azért vadidegenekkel szemben "gold ammo noob"-ozol a csatákban, hátha kihámozza belőle, hogy arra célzol, hogy a gold ammo rosszabb játékossá tesz, mert így nem kényszerül rá annyira, hogy a gyenge pontokat keresse - ergo őt viszont szeretnéd jobb játékosnak tudni.

    WoT hivatalos fórumon azért balhézol, hogy hazudik az illető, letagadja a gold ammo használatot. Tényleg mit érdekel, hogy egy sehonnani bitang ember, akiről a nickjén kívül SEMMIT nem tudsz, ebben lógyikál?
    Írtad, hogy apa leszel / lettél, gondolom, korombéli lehetsz, tudod (tudnod kell / kéne), hogy mennyi szar van "odakint" pl. melóhelyen, utcán, az ország vezetésében, és mégis a gold ammo letagadása miatt reklamálsz fórumon?
    Nem gyerekesebb, mint amikor valaki a gyenge csapata miatt hisztizik!

    Ki vagy égve de nagyon, szerintem pihenjél!
    PEACE!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák