Új hozzászólás Aktív témák

  • dfsz34

    őstag

    Tegnap is és ma is 41% a WR-em, érdekes, hogy ennyire egyezik (hm, összeesküvés elmélet). Aztán rájöttem, hogy kb nagy ívben le kell .....ni a statot. Amikor ennyi, mondjuk úgy, képzetlen gyerek játszik, akik semmit nem akarnak, se fejlődni, se győzni akarás nincs bennük csak egyedül annyi, hogy jó nagy tankokkal lövöldözhessenek és kész. Az ilyenek működtetik az utálatos botokat, amik belépnek a csatába és semmit nem csinálnak, a szemtelenebbje meg a lövöldözős fajtát.

    Na már most egy ilyen játékkörnyezetben szerintem az az igazán ostoba, aki aggódik holmi statisztika miatt. Ez a személyes véleményem.

    Továbbá ezt még megfejeli például az én esetemben az is, hogy mocskos szemét tankokat húzok, mint a BDR, arl v39 vagy at8, amik stock állapotban gyakorlatilag egy fémhulladéknak felelnek meg, de később talán jobbak lesznek. A statbu.ik nem hiszem stock állapotról kihúznák ilyen tankokat én meg olyan ostoba dolgokba nem megyek bele, hogy aranyon váltott szabad xp-vel átugrom a mocsok tankokat csak azért, hogy jó legyen a statom és verhessem magam egy számra.

    Ez csak onnan jutott eszembe, hogy egy nagyarc megkérdezte most a chat-ben, hogy milyen szám van a neve mellett az xwm-ben. Mondjuk a kérdés eleve pontatlan kissé, mert nem biztos, hogy mindenkinek ugyanaz a beállítás, de bemondtam neki, hogy 815 win7, miért kérdezi? Aztán ment a fu meg elkezdett lökdösni. Egyébként 1500 fölött volt, kék játékos, de kit érdekel, komolyan kérdezem.

Új hozzászólás Aktív témák