Új hozzászólás Aktív témák

  • Balion

    senior tag

    válasz Melorin #233032 üzenetére

    Nem gondolom, hogy akiket hallasz pl. itt panaszkodni ne költöttek volna a játékra szépen, mivel f2p-ként nem könnyű érvényesülni, vagy akár t10 tankokat szerezni, fenntartani. Az érzésed szerintem téves.
    Az én érzésem az, hogy akiknek már régen ott kellett volna hagyni a játékot a játék hülyeségei miatt, a bele ölt pénz miatt (még ha nem is tudatosan mondják ki magukban, hogy emiatt) még mindig ragaszkodnak hozzá, de idegekkel már nem bírják.

    Van egy ilyen dolog, hogy 'Sunk Cost Fallacy'
    The Sunk Cost Fallacy describes our tendency to follow through on an endeavor if we have already invested time, effort, or money into it, whether or not the current costs outweigh the benefits.

    Üdv., MöBalázs voltam valaha egyébként.

    ui.: már csak azért is gyanús a dolog, mert a legtöbb panaszkodó elmondja, vagy felteszi a kérdést, hogy nem is tudja miért játszik ezzel még, vagy ne is kérdezzék, hogy miért játszik még akkor. Én is sűrűn elgondolkodok rajta. Ha lenne ilyen felmérés, hogy melyik játékon gondolkodnak el a legtöbbet a játékosok, hogy játsszák-e, tuti a wot az élvonalban lenne. Én is minden nap elgondolkodom rajta, hogy hagyom a fenébe.

    Régebben skill is azt mondta, hogy ha már ütni akarja a dolgokat a játék miatt, abba hagyja, ahhoz képest elég sokat üti mostanában a székét.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák