Új hozzászólás Aktív témák

  • kchryss

    addikt

    válasz Dobi 562 #204336 üzenetére

    Én szerettem a skodát. 2 hétig volt bérben twitch prime-ból, ruszki szerveren. 134 csatát beletoltam teljesen 0-ás legénységgel és élveztem vele a játékot. 3 markolni akartam, de kevés voltam hozzá tudásban, de egyértelműen bennem volt a hiba mert éreztem hogy a tank többre lenne képes. 1650 dpg és 50% wr lett a vége. A wr úgy alakult, hogy az első 30 csatából kb 25 bukta és onnan hoztam vissza, erről szerintem raktam is be anno képet.

    Progettoval 1700 dgp, 44% wr-en állok, de csak 48 csatám van vele randomban, ezt még nyilván tudnám feljebb tornászni rendesen. Inkább osztagban szoktam használni és nem randomban.
    Én inkább a lorr40t-vel tudom összehasonlítani a skodát. A lorr-t sokkal jobbnak tartom, azzal konzisztensen tudom hozni a 2k feletti dpg-t.

    (#204332) peterson79
    Nagyon rég játszottam már a centivel, de szerintem még mindig jónak kéne lennie. A 9-es talán kicsit jobb a szintjén. A 10-es is jó, de az a probléma vele, hogy buffoltak egy csomó 10-es medet amik jobbak lettek így inkább azokkal éri meg játszani. Udes, STB és a patton kb ugyanaz a szerepkör és mind jobb nála.

Új hozzászólás Aktív témák