Új hozzászólás Aktív témák

  • kchryss

    addikt

    válasz nomic #196717 üzenetére

    Az szép eredmény, grat!

    (#196716) Jokerdapro
    Iyoixin rendszeresen játszik a nézői accountján, jellemzően ugyanolyan teljesítménnyel mint a sajátján.
    Szép dolog Schefftől hogy próbálkozik, de tapasztalatom szerint semmi értelme megpróbálni meggyőzni a konteósokat a te álláspontodról. Egyszerűen ők máshogy látják a világot, ugyanazt az egzakt dolgot is máshogy értelmezik attól függően, hogy hogyan illeszkedhet jobban a kitalált elméletükbe. Gondolom sokat nem fog játszani fiókonként így két eset lehetséges:
    1) Pont peches lesz és kevés csata, kevés minta pont rossz csatákkal -> "Na látod, mondtam hogy szopat a wg, nekem volt igazam."
    2) Hozza az unikum szintet -> "Persze hogy jó csatákat mész, mert pont most kapcsolták be a plusszos rng-t nálam, most én is lila köröket mennék, amúgy is streamelsz és minden streamert segít a wg, különben is figyelik az ip címet és látják, hogy te játszol az acc-omon."

    (#196712) e-newsee
    Az a nagy dolog, hogy a minimapot folyamatosan nézi és tudja honnan hány tank jön, hol hány tank van, így itt például egyértelmű volt, hogy előre kell menni méghozzá gyorsan mielőtt körbe érnek a flankelő ellenfelek. Én az ilyen szitukban amikor előrefelé harcolok, nagy százalékban észre sem veszem, hogy épp jönnek a hátamba így eszembe sem juthat, hogy előre kéne menekülni.

    (#196727) ollie
    2020 a patkány éve a kínaiaknál. Valamilyen kínai akció lesz szerintem.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák