Új hozzászólás Aktív témák

  • kchryss

    addikt

    válasz Barret001 #196110 üzenetére

    Nem sikerült megelőznöd a többieket (#195693) (#195697) (#195703). :)

    (#196105) popey37
    Nincs okom panaszkodni. Csak a tankrewards küldetések miatt játszom randomban mostanában. Érdekes, mert ugye a szopatós logika szerint pont most nem szabadna nyernem hiszen a győztes csata a feltétele a tokeneknek, voltak 4x szorzós napok is, most a hétvégén pedig minden győztes csata x2 xp. Rendszeresen aktiválok 1 órás free xp és legénységi xp bónuszt. Naponta 5-10 csatát játszom és mégis szinte minden tankot elsőre sikerül leszorzóznom. 9 napja mennek a tankrewards küldetések és ezalatt már a 3000-ből a fele vagyis 1500 pontot összegyűjtöttem, úgy hogy alig játszom és volt 1 nap amit ki is hagytam és 13 nap van még a végéig.
    Előző 7 napi wr-em 62%, előző 30 napi 60%, előző 60 napi 58%. Miközben már kb 1 éve nem költöttem a játékra, nem vettem egy karácsonyi dobozt sem és most sincs prém fiókom.

    Magamon azt figyeltem meg, hogy mióta többféle streamert és több taktikai elemzést nézek azóta jelentősen javult a győzelmi arányom. Nehéz ezt így konkrétan elmagyarázni. Sokszor megfoghatatlan a dolog és a wn8-amon nem is látszik mindig. Viszont érzem magamon, hogy tudatosabban játszom, jobban átlátom a szitut. Többször billentem át a csata menetét a javunkra például azzal hogy tudom adott helyzetben mik a fontos pozíciók amiket muszáj megtartani, hogy jobban reagálom le, hogy mikor tudok repusholni egy oldalt, mikor kell menekülni és hova, melyik pozíciót hogyan tudom kontrázni, kit kell fókuszolni, hogy nőjön az esélyünk a győzelemre és ilyesmik. Sokszor adott esetben beáldozom magam és kevesebbet sebzek ha a győzelem esélye ezzel nő, például ha tudom, hogy a társak nem tudnak egy jó poziban lévő ellenfelet kiszedni és biztos bukta lenne ha ő életben maradna, akkor akár öngyilkos módon is de likvidálom, gyakrabban veszek fel lövéseket direkt a társak elől ha ezzel segíthetem, hogy pusholjunk vagy hogy több ágyúja maradjon játékban a csapatunknak.

    5 csata ahogy mondod semmit sem jelent. Peches esetben 5-ből 5 bukta is lehetett volna a tegnapi napom. Viszont ahogy korábban írtam már, 10 csatából 6 van amiben mindegy mit csinálsz nem rajtad múlik a végkimenet, de van 4 amiben igen. És mostanában egyre többször felismerem ezt a 4 csatát és egyre többször le is hozom.

Új hozzászólás Aktív témák