Új hozzászólás Aktív témák

  • popey37

    addikt

    ezt olvastátok már? én besírtam rajta:
    A effikből is le lehet venni szépen mindent:
    1. Aki szuperzöld vagy lila, (+1500eff), azok általában arra mennek, és azt csinálják amit kell, nem fognak hit nélkül elhalni, visszajönnek bázist védeni ha úgy alakul, függetlenek a lemming rasstól, néha a sírból is visszahoznak csatát.
    2. Aki sima zöld (1200-1500eff), azok rendelkeznek ugyanezen skillekkel, de ebben abban még vannak hiányosságok, valamint a csatákat se tudják nagyobb hátrányból, vagy egálból egymaguk eldönteni, kell melléjük csapat is. De ha van akkor azért darálnak.
    3. A sárgák(900-1200eff) azok általánosságban tisztában vannak mit hogy kéne, és meg is próbálják azt tenni, aztán vagy sikerül vagy nem. De ott már erősödik a lemming érzés, azért le kell írni általában nagy faszságot nem csinálnak.
    4. A pirosak (600-900eff) a lemmingek. Igazából csak jó esetben lemmingek, és legalább a pálya feléig elmegy nyolcadmagával, hogy ott aztán 2 light tank feltartsa őket, és onnantól se a bázist nem húzzák be, se a foglalást nem jönnek vissza lelőni. Rosszabb esetben basecampel top tier tankkal, vagy meddel, esetleg hegyet mászik Maussal. Taktikázásra totál alkalmatlanok, nem érdemes bármiben számítani rájuk, pirosak között úgy kell játszani mintha egyedül lennénk.
    5. A szuperpirosak (0-600eff) a botok. Teljesen függetlenek mindenféle ingertől, nyomja a gombot, és amerre áll arra lő. Két fő fajtája van: Az egyik aki beleszarik ha felvillan 8 piros a jobb oldalon, ő nyugodtan lekempel a pálya másik sarkában a top tankjában és semmerre nem megy, illetve a cicák, akik mint a fonalgombolyag után, úgy mennek a piros pontokra a térképen. Mindig arra amerre éppen felvillan egy. Taktikai érzékük totálisan 0, nagyobb heringnél simán belelő a társba is majd sryzik, ha úgy van a tanktól függetlenül basecampelnek bármiben ülve, vagy elsőként elhullanak a faszba.

    Hogyan látják ezt a 600 effisek:
    1. 1800+ csak gold ammos csaló köcsög noobok.. (goldal nekem is menne hah ledarálnámmindet:P)
    2. 1500+ eff és stat vadász noobok akik erre verik magukat gold ammo és fraglopkodás nélkül nem menne nekik...
    3. 1200+ noobs! meg kell mondanom nekik, hogy mit csináljanak de nem hallgatnak rám és a pályán olyan helyeken harcolnak amiket nem is ismerek!! a bázist meg csak én védem persze ki másra hárulna a neheze!!
    4. 900+ na ők tudnak! nem használnak gold ammot és hallgatnak rám elég gyakran, ha elindulok egy irányba és mutatom nekik az utat jönnek velem segíteni (a többi magas eff-ű statvadász balfasz miatt kapunk ki akik elmennek a másik irányba ketten pff...:D)
    5. 600+ ők az igazi csapattársak szépen beállnak velem egy bozótba a bázistól 30 méterre és szétszedjük aki arra jön! ha nem lennének a gold ammos köcsögök akkor minden csatát nyernénk!

    Teló: +36302105384 SW 100/900 ED strehl 0.986

Új hozzászólás Aktív témák