Új hozzászólás Aktív témák

  • dualface

    tag

    válasz Viktoár #184597 üzenetére

    Egyszerű: ha nem kapcsolod be, akkor is 7 meccsből 6-ot buktál volna. Ezen nem kell sok mindent magyarázni.

    Gondolom te is tanultál középsikolában statisztikát. Attól, hogy kiragadsz 10ezer mintából hetet, vagy 20-at nem sok mindent jelent. (konkrétan semmit)
    Simán mondhatnám, hogy a múltkor mentem 6 csatát tier a 10es centivel és 100% volt a WR, 2300-as átlagsebzés, amiből kettő csata 5k felett, átlag lila WN8 stattal, akkor én pro unikum játékos vagyok?

    Vagy amikor megyek 10 randomot és csak 1 win, de pont abban az 1 csatában elsőként haltam meg nulla sebzéssel, akkor biztos azért van, mert most Alexej van délutános műszakban és ő a szar meccseket készíti elő nekem személyre szabva, míg a társának Igor-nak tetszik a nicknevem, ezért ő csak olyan MM-et csinál nekem,hogy jó legyen, illetve távolról irányítja a lövedékeimet hogy az is sebezzen amit mellélövök.

    Komolyra fordítva a szót: igen véletlen.
    Ez RNG alapú játék, több száz dolgon múlik, hogy éppen ki fog nyerni. RNG az matchmaking, RNG a sebzés, RNG az átütés, RNG, hogy épp kinek mennyi a PING-je, RNG az összes lövés pontossága, átütése. Tök random, hogy kinek milyen kedve van, valakihez épp csönget a postás, kigyulladt a kávéfőző, vagy simán kaptál egy bot csapattársat.
    Az, hogy mennyire tudsz játszani (és befolyásolni ezzel a csata kimenetelét) az egy aprócska szelete ennek a soktényezős tortának.

    Ez a post nem kifejezetten neked szól, mert jó pár ember van itt hozzád hasonló véleménnyel, meg összeesküvési elmélettel, de ez pusztán véletlen.

    Pár dolog még: ha olvasol pár könyvet pszichológia témában, a negatív benyomások mindig sokkal erősebbek, és tovább emlékezetesek maradnak, mint a pozitív. Ez emberi tulajdonság, ezért tűnik úgy hogy sokkal több a rossz széria, mint a jó.

    Az unikum játékosoknak is van rossz szériájuk, ők is mennek nulla sebző köröket, valamint a paradicsomok is mennek sorozatban 10 wint. A különbség annyi, hogy az unikum többször befolyásolja győzelem felé a csapatát, a tomato pedig vereség felé, és ezért hosszútávon (értsd több ezer csata) oszlik el úgy a WR, hogy a tomato 42%, az unikum meg 61%.

    A gyakoriság a lényeg, hogy 1000ből hány ilyen csata, vagy sorozat van.

    Sorry a wall of textért, csak ezek összeesküvéses hülyeségek totál kiborítanak.
    Mint a laposföld, chemtrail, meg gyógyító számsor hívők.Egy ideig tök vicces, de amikor rájössz, hogy valaki ezeket tényleg komolyan gondolja...

Új hozzászólás Aktív témák