Új hozzászólás Aktív témák

  • kchryss

    addikt

    válasz Jokerdapro #184315 üzenetére

    Egy egyszerű mezei WG torna volt, mint ezek: [link]
    Hetente van egy 10-es, 8-as, 6-os és 4-es tankoknak illetve ahogy nézem most 7-es tankoknak is lesz egy holnap.
    Csak poénból jelentkeztem a mai 8-as tankoknak kiírtra, hogy megnézzem mennyire lehet így aranyat szerezni.
    363 jelentkező volt és az első 16-ot jutalmazták arannyal.
    A 4 fős csoportomat simán nyertem, 2-en nem álltak ki ellenem a harmadik bejött progetto-val én meg jól kitáraztam az amx50100-ammal.
    Az első kieséses szakaszban jött a 6-os tank, szerintem neki az összes csoportmeccse technikai győzelem lett és úgy jutott tovább. :D
    Utána a 2. kieséses meccsemre szintén nem jött be az ellenfél.
    A 3. kiesésesre megint egy progetto jött, őt is szépen kitáraztam.
    A 4. kiesésesre egy IS-3 jött be, na ez izgi volt, mert az első lövésem full beszűkülve misseltem az 50100-zal, himelsdorfon voltunk, miután misseltem az elsőt úgy döntöttem egyet gyorsan belelövök aztán tárazok és futás, miközben töltöttem kergetett egy ház körül a vasútnál aztán betöltöttem és őt is kitáraztam és ezzel be is jutottam a 16 közé.
    Az 5. kiesésesre egy IS-3A jött be prokhorovkára. Sajnos rossz felé indultam el, beállt a cap-re sietnem kellett így nem tudtam már taktikázni és sokkal jobb pozícióban volt, simán nyert. Utána néztem 48% wr-es játékos volt és bejutott a 8 közé. :)

    Összegezve 150 aranyat kaptam úgy, hogy fele csatámat technikai győzelemmel hoztam és játszottam egy 48, két 50 és egy 53% wr-es játékossal. A csaták kb 2 percig tartottak, nagyon taktikus voltam mindig, "W" gomb lenyom aztán ha meglátom kitárazom. ;]
    Vagyis szinte 0 munkával jól szórakozva 150 arany és ebben a sorsolásban simán benne volt hogy megyek még két kört. Persze kaphattam volna első kiesésesre egy lilát aztán gyorsan kiesek, de egyelőre úgy néz ki hogy lehet némi aranyat így összekaparni átlag játékosoknak is.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák