Új hozzászólás Aktív témák

  • dualface

    tag

    Sosem értettem ezt az XVM ellenességet igazából.

    Ez csak egy plusz információforrás, semmi több. A gyökér piros csapattársak akkor is gyökerek lesznek, ha nem látod a statjukat. Az hogy valaki felidegesíti magát rajta, vagy hogy már megint a mi oldalunkon van több piros, az ellenfélnél meg unikumok, megint nem az mod hibája, hanem USER ERROR!
    Én csak a pozitív hatást látom magamra nézve. Amikor látom, hogy az 1-2 csapattárs körülöttem kezdő, vagy bot üzemmódban tolja, akkor nem fogok agresszivan támadni, viszont ha látom életképes akkor próbálkozom.
    A random úgyis dobni fog neked minden féle csatát, egyszer nálatok lesznek a jó játékosok, egyszer meg a paradicsomok. Ezen az se változtat ha nem látod a statokat.
    A minimális negatívum amit fel tudnék hozni, az az arty fókusz, ami azért érezhető, ha te vagy a legjobb a csatában (közel sem vagyok unikum, nem is leszek soha), DE szerintem összességében én többet nyerek az információval, mint amit egy piros clicker nyer azzal hogy egész csata alatt engem fókuszál a lightomban.
    Csata elején szidni a rossz stattal rendelkező játékosokat is tök fölösleges.

    Mi van ha az illető valóban fogyatékkal él, de örömet szerez neki a játék? VAgy tényleg csak egy 500 csatás kezdő...mégis honnan kéne kenni-vágnia a játékot? Vagy egy 70éves háborús veterán, aki itt nosztalgiázik.
    Engem nem zavar ha a csapattársam...a következő csatában meg majd ellenem lesz.

    Nyilván akit csak idegesít az XVM az ne használja, csak egy gondolatébresztőnek szántam egy másik nézőpontot.

Új hozzászólás Aktív témák